Jamie Redknapp ütleb, et Arsenali võitmine oleks “üks Premier League’i suurepärastest saavutustest”

Jamie Redknapp ütleb, et Arsenali võitmine oleks "üks Premier League'i suurepärastest saavutustest"Jamie Redknapp usub, et kui Arsenal sel hooajal tiitli võidab, loetakse see üheks Premier League’i ajaloo suurimaks saavutuseks.

Mikel Arteta meeskond saavutas pühapäeval võõrsil Fulhami vastu mugava 3:0 võidu ja on hetkel Manchester City ees viie punktiga, kusjuures mõlemal meeskonnal on jäänud üksteist mängu.

Arteta on teinud suurepärast tööd, et muuta Arsenali meeskond, kes tundus pärast eelmise hooaja kolme esimese liigamängu kaotust ja jäi Meistrite liiga kvalifikatsioonist ilma.

Gunners on kogu kampaania vältel mänginud ühtekuuluvuse ja dünaamiliselt ning Arteta on oma filosoofiat meeskonnale peale surunud.

Endine Tottenhami mängija Redknapp usub, et ainult Leicesteri uskumatu tiitlivõit 2016. aastal ületab Arsenali tänavuse potentsiaalse hiilguse.

Jamie Redknapp usub, et kui Arsenal võidab liiga, on see uskumatu saavutus
Redknapp nentis ka, et Arsenal on kõige mõnusam meeskond, keda tipptasemel jälgida

Redknapp ütles Sky Sportsis: “Leicester oli ilmselt kõigi aegade hämmastavam Premier League’i tiitlivõit ja ma ei usu, et seda kunagi lüüakse. Aga seal, kus Arsenal oli, kui nad peaksid tiitli võitma, oleks see üks Premier League’i suurepäraseid saavutusi.

“See on nii suur, kuidas ta on selle ümber pööranud ja nii kiiresti teinud. Ma räägin inimeste võimust ja arvan, et kui teil on Emiraatides selline usk, on selle koha suhtes nii positiivsust. Nad usuvad sellesse meeskonda, nad usuvad juhti ja see aitab nii palju.

“Isegi kui nad teevad vea, on nad endiselt meeskonnaga ja tõid, et nad lõid viimasel minutil värava (eelmisel nädalal Bournemouthi vastu). Võimalik, et see läheb kuni viimase mänguni. Neil on hooaja lõpus tulemas head mängud, kes teab? Ma arvan, et Man City võõrsilmäng saab olema väga oluline.

Redknapp kommenteeris ka Arsenali poole vaimset tugevust ja rõhutas, et nad väärivad palju tunnustust, olenemata sellest, mis ülejäänud kampaania jooksul juhtub.

Ta nentis ka, et Arteta meeskond on praegu Premier League’i kõige nauditavam meeskond, keda City pole selles kampaanias alati oma tavapärase elegantsiga mänginud.

Sky Spordi ekspert Redknapp kiitis Mikel Arteta muutvat mõju Arsenalile

“See on teistsugune Arsenal. Neil on probleeme ja väljakutseid, kuid see meeskond on praegu vaimselt nii tugev. Ma ei ütle, et nad hakkavad liigat võitma, sest see võib praegu minna mõlemale poole ja meil kõigil võib olla oma arvamus, kuid mis iganes juhtub, see Arsenali meeskond väärib nii palju tunnustust.

“Nad on olnud suurepärased, viis, kuidas nad on mänginud, jalgpalli stiil, nad on siiani kõige meeldivam meeskond, keda vaadata.” Man City on seda teinud tükkidena.

“Töö, mida Mikel Arteta on teinud pärast seda, kui ta valis oma meeskonna eelmisest aastast, kui nad pidid olema põrandal. Mäletan, kui nad kaotasid Tottenhamile 3:0. Mõtlesin, kuhu ta läheb. See, kuidas ta need üles korjas, löövad meeskonnad minema.

Arsenali järgmine liigamäng toimub järgmisel nädalavahetusel kodus Crystal Palace’iga ja kuna Manchester City ei ole liigas, on Gunnersil võimalus vähemalt ajutiselt avada tipus kaheksapunktiline vahe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *