Jeff Molina: UFC võitleja tuleb välja biseksuaalina

Jeff Molina: UFC võitleja tuleb välja biseksuaalina

UFC kärbeskaallane Jeff Molina on välja tulnud biseksuaalina, jagades uudiseid sotsiaalmeedias, kuid tunnistades, et see ei olnud nii, nagu ma seda teha tahtsin.

25-aastane ameeriklanna Molina on varem kandnud oma võitluspükstel Pride’i sümbolit.

“Hea küll… see kuradi jutt on nõme,” kirjutas Molina reedel (17. märtsil) Twitteris. “TLDR [too long, didn’t read]: ma olen bi.

“Mitte see, kuidas ma seda teha tahtsin, vaid võimalus teha seda siis, kui olin selleks valmis, võeti minult ära. Olen püüdnud oma kohtinguelu sotsiaalmeediast privaatselt hoida. Olen terve oma elu käinud tüdrukutega ja surunud maha tundeid, mis mul olid maadlusmeeskonnas keskkooli ajal, kogu kolledži ajal MMA-d harrastades ja isegi pärast seda, kui olen osa unistusest ellu viinud ja UFC-sse pääsenud.

“Ma olen üsna mehelik kutt ja see vennake naljatamine ja […] huumorimeel on alati olnud selline, nagu ma olen. Mõte mu semud, meeskonnakaaslased ja [people] Vaatan mind erinevalt – rääkimata minu teistsugusest kohtlemisest –, sest midagi, mida ma ei saa kontrollida, oli midagi, mida ma ei suutnud mõista.

“Sellisel spordialal, kus enamik fänne [are] homofoobsed pätid nad on, ma ei näinud end oma karjääri selle osa jooksul seda tegemas.

“Tahtsin olla tuntud oma oskuste ja selle poolest, millele olen viimased 11 aastat oma elust pühendanud ja mitte [being] “bi UFC võitleja”, mida ma olen kindel, et tõlgitaks lihtsalt “gei UFC võitlejaks”.

„Loodan, et kohutavalt häiritud inimesele, kes otsustas selle postitada, oli see seda väärt. Lõpuks tean oma iseloomu, moraali ja seda, kes ma inimesena olen. Nii palju kui mind vihatakse/lojutakse, saan ma võrdselt toetust ja see tähendab tohutult palju.

Nevada osariigi kergejõustikukomisjon ja New Yorgi osariigi kergejõustikukomisjon on praegu Molina peatanud, kuna teda süüdistatakse kihlveoskandaalis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *