John Lundstram vastab Rangersi vastureaktsioonile, tunnistades, et pärast keldi lüüasaamist jäävad ellu vaid tugevad

John Lundstram vastab Rangersi vastureaktsioonile, tunnistades, et pärast keldi lüüasaamist jäävad ellu vaid tugevad

Poolkaitsja John Lundstram usub, et tal on piisavalt terast, et taluda vastureaktsiooni Rangersi Hampdeni mitteilmumisele.

Ibroxi uurimine eelmise nädala Viaplay Cupi finaalikaotuse kohta kibedale rivaalile Celticule ei näita leebumise märke. Raevunud fännid on endiselt kibedalt ärritunud, kuna nende meeskond ei ilmunud rahvusstaadionile, sest Lundstram sai selle kaela pärast seda, kui Gers jättis kasutamata suurepärase võimaluse peatada järjekordne halastamatu marss Hoopsi kodumaise puhaspühkimise suunas. Scouse’i keskväljaäss teab, et Old Firmi lahinguväli ei ole koht nõrga tahtega, kuid Lundstram on veendunud, et jääb pärast järjekordset katsenädalat ellu.Küsimusele, kas eelmise pühapäevased kogemused on teda vaimselt karmimaks muutnud, vastas 29-aastane mees: “Jah, nii võib öelda. Aga nagunii olen alati olnud vaimselt tugev mängija. Olen oma karjääri jooksul palju läbi elanud, olnud palju tõuse ja mõõnasid. See on iga mängija jaoks sama. Kuid loomulikult peate sellises kohas nagu Rangers olema vaimselt karm, sest ainult tugevad jäävad ellu. Loodetavasti olen mina üks neist.”

Lundstram ei kuulu kaheksa Ibroxi põhimeeskonna mängija hulka, kelle lepingud sel suvel lõppevad, kuid ta tunnistab, et tal on sama palju tõestada kui kõigil, kes ootavad uudiseid selle kohta, kellega Beale järgmisel ametiajal koostööd teha soovib.

Ta ütles: “Ma pole isegi mõelnud oma lepinguolukorrale. Mul on sellega veel 18 kuud jäänud. Mitte midagi, aga sa mängid jalgpallis alati oma tuleviku nimel.

“Te mängite oma järgmist mängu. Kui te ei mängi hästi, siis järgmisel nädalal ei mängi. See on jalgpall ja ma olen seda oma karjääri jooksul õppinud.

“Sa mängid alati oma karjääri ja maine nimel. Ma arvan, et kui sa nii mängid, siis see on sulle kasulik.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *