Jurgen Klopp on raevukas, kui Liverpooli fänn jookseb väljakule ja vigastab Andy Robertsoni

Jurgen Klopp on raevukas, kui Liverpooli fänn jookseb väljakule ja vigastab Andy Robertsoni

Andy Robertsoni pühkis välja fänn, kes tungis väljakule pärast seda, kui Liverpool suurendas ajaloolises Premier League’i mängus edu Manchester Unitedi ees seitsme väravani.

Väljaku sissetungija pühkis Andy Robertsoni pärast seda, kui Roberto Firmino lõi Liverpooli värava(Michael Regan / Getty Images)

Jürgen Klopp oli vihane fännist, kes tungis väljakule ja libises Andy Robertsonile, kui Liverpool tähistas oma viimast väravat Manchester Unitedi vastu.

Punased saavutasid pühapäeva õhtul ühe oma kõigi aegade suurima võidu, lüües meeletu Anfieldil oma pearivaalidest seitse väravat. Kumbki esikolmik, Mohamed Salah, Cody Gakpo ja Darwin Nunez, leidsid kaks korda värava ning Roberto Firmino lisas sekunditega viimase värava.See oli tõeliselt piinlik punaste kuradite kaitseesinemine, kellest paljud kaotasid teisel poolajal, mille jooksul nad sisse lasti, kuus väravat, kogu rahu. Mis puudutab Liverpooli, siis see oli üks kuulsamaid tulemusi klubi ajaloos – ja üks ülevoolav fänn võttis pärast Firmino väravat asja liiga kaugele.

Toetaja sisenes väljakule ja põrutas Robertsonile, tekitades hirmu, et vasakkaitsja, kes oli kogu matši vältel laitmatu, sai vigastada. Õnneks suutis Robertson järelejäänud minutid ära näha, enne kui Anfieldi usklikke ülistusi täiskohaga vile saatel nautis.

Samal ajal kui Klopp oli vihane fänni peale, kes vastutas stjuuardite poolt ühe mängija minemapühkimise eest, ilmus peagi tema näole särav irve, kui ta nautis tõeliselt hämmastavat tulemust oma meeskonna jaoks, kes on kogu hooaja jooksul vaeva näinud. kuid saatis rõhutatud meeldetuletuse, et vorm on ajutine ja klass on püsiv.

“See on fantastiline päev kõigi jaoks,” ütles Liverpooli kapten Jordan Henderson pärast mängu Sky Sportsis. “Esitustase, iga mängija oli tipptasemel. Oli näha, et energiatase oli tagasi.

Kas see on Jürgen Kloppi valitsemisaja suurim tulemus? Avalda oma arvamus kommentaarides!

Jürgen Klopp vihastas pärast fänni väljakule tungimist(Michael Regan / Getty Images)

“Oleme hiljuti näidanud, et oleme tagasiteel. See on suur võit, kuid peame keskenduma järgmisele mängule. Mul on Mo üle väga hea meel [Salah]. Ta pühendab oma elu jalgpallile. Ta on esimene, kes siseneb ja esimene, kes väljub.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *