Kas see mees on USA järgmine president?

Tesimene märk sellest, et Ron DeSantisel on rohkem kui Florida mõtetes, on see, et ta soovib kohtuda vabariiklaste partei peakorteris, mitte osariigi kuberneri kontoris, kus asub tema igapäevane töökoht, vaid mõne kvartali kaugusel.

Järgmine silt on laud, millel on virnad tema uue raamatuga, Julgus olla vaba — ennast reklaamiv memuaar, mis on iga USA presidendikandidaatide üleminekuriitus.

Kui ta räägib mulle, et Valges Majas on vaja rohkem “jõudu” ja “energiat”, enne kui ta selgitab, kui “kõrge oktaanarvuga” ta on, jõuab vabariiklaste poliitika tõusev täht lähemale kui kunagi varem oma halvimini hoitud saladuse kinnitamisele.

Selline on ootus, et ta kuulutab peagi välja presidendikampaania, et mõned

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *