Kaubikus elav naine lükkas Exmouthi parklast välja

Kaubikus elav naine lükkas Exmouthi parklast välja

Kaubikus elav naine on võtnud sõna Ida-Devoni ringkonnanõukogu otsuse vastu visata autoelamutes elavad inimesed Exmouthi veoautopargist välja. Tracy Davis on oma haagissuvilas elanud juba seitse kuud ja usub, et sellised otsused muudavad kaubiku elu veelgi raskemaks kui vaja.

Tracy ütles, et ta ei ela omal soovil haagissuvilas ja otsib üüripinda, kuid edutult. Pärast lahkuminekut tundis ta, et peab oma maja maha müüma ja vanast elust lahkuma. Seejärel leidis ta, et tema ainus võimalus oli jäädavalt kaubikusse kolida.Otsuse kohta visata kaubikutes elavad inimesed Exmouthi veoautopargist välja, ütles ta: “Ma arvan, et see oli natuke südametu, öelda on veel palju ja inimesi tuleb rohkem teadvustada, et nad lähevad. See ei ole töökohtadest kõrvale hiilimine või muu taoline – see on vajadus ja muutub järjest enam nii.

LOE ROHKEM: Kaubikutes elavad inimesed Exmouthi parklast välja visatakse

“Ma loen iga päev Facebooki lehtedelt selliseid lugusid nagu minu oma, kus pole muud võimalust. See pole isegi suurepärane võimalus, sest see on tegelikult palju kallim, kui arvate. See pole ainult bensiin, tuleb mõelda hooldusele, soojas hoidmisele. . See on tõesti raske.”

Ta jutustas üht Facebooki lugu, mida ta oli lugenud kogukonna grupis “Van Life”. Ta ütles, et 66-aastane naine sunniti kaubikusse minema pärast seda, kui tema üürileandja oli üüri liiga kõrgeks tõstnud. Tracy ütles: “Ta on hirmul, ta hakkab kolima kaubikusse, millel pole muud võimalust. Kogukonnana püüame inimesi tõsta nii palju kui võimalik.”

Tracy Davis oma haagissuvila roolis(Pilt: Tracy Davis)

Ta selgitas, miks ta arvas, et otsus viia eluaegsed vangid Exmouthi veoautopargist välja oli halb mõte. Ta ütles: “Nüüd on see kadunud ja inimestel on vähem võimalusi sinna minna, mis tähendab, et teede servas on rohkem inimesi, rohkem inimesi trügib elamurajoonides.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *