Klopp saab vabandusi varakult, selgitades Man Utd eelist Liverpooli kokkupõrkes

Klopp on Liverpool

Jürgen Klopp on sedapuhku vabanduse toonud enne Liverpool on isegi mänginud, selgitades, miks Manchester Unitedil võib pühapäevase kohtumise eel nende ees eelis olla.

Nii Liverpool kui ka United olid kolmapäeval mängus Liverpool alistas Premier League’is Wolvesi 2:0 ja United kindlustas 3:1 võiduga West Hami üle turvalise pääsu FA karika veerandfinaali.

Klopp ütles pärast võitu Wolves’i üle, et talle meeldib Inglismaa tipptasemel heas vormis meeskonnaga vastu astuda ja usub, et Anfieldi publik võib mängule suurt mõju avaldada.

Kuid ta arvab ka, et Unitedil on eelis, kuna ta on FA karikavõistlustel puhkanud mõned oma parimad mängijad.

Rääkides pärast Wolves’i kaotust, ütles punaste pealik: “Ma arvan, et Man United on hetkel vormis meeskond, võib-olla koos Arsenali ja Cityga. [also] läheb hästi. Seal üleval olevad meeskonnad on kõik päris heas hetkes ja ma ei näinud veel koosseisu [for United’s Emirates FA Cup game with West Ham United] aga võib-olla muutusid nad päris palju?

“See tähendab, et mõned neist on natuke värskemad kui me, kuid see on kodumäng ja see on Anfield. Arvasin, et Anfield tõestas täna õhtul taas punkti, see oli super, ülimõnus. Tundus nagu üks korralik üksus, olime kõik koos – mulle meeldis see.


POSTKAST: Liverpool vajab Kloppi praegu rohkem kui kunagi varem. Fergiel pole kunagi nii raske olnud…


«Seda on meil pühapäeval jälle vaja, aga loomulikult saab see raske olema. Jällegi, kui kohtute nädalavahetusel Unitediga, olenemata sellest, millise tulemuse olete varem saavutanud, peate mõlemal juhul tagasilööma või mis iganes, kuid nüüd peame seda oma üldise olukorra jaoks kasutama. Peame toetuma esitusele ja tulemusele – ja proovime kõik selleks, et seda teha.

Liverpool tõusis pärast kolmapäevast võitu Tottenhamist kuue punkti kaugusele neljandale kohale, kui mäng käes, ja jääb vaid seitsme punktiga maha kolmandast Manchester Unitedist, kui ta pühapäeval Anfieldil kõik kolm punkti endale võtaks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *