Kolm asjatundjat hoiatavad Unai Emeryt Aston Villa vs Bournemouthi ennustustega

Kolm asjatundjat hoiatavad Unai Emeryt Aston Villa vs Bournemouthi ennustustega

Teadlased Chris Sutton, Paul Merson ja Mark Lawrenson usuvad, et Villa jätkab kaotuseta, kui valmistub täna pärastlõunal kohtuma Bournemouthiga (algus 15.00).

Unai Emery meeskond oli võitnud omavahelised mängud, enne kui viimati West Hamis punkti kogus. Villa näib olevat rikkalikus vormis, vaatamata sellele, et ta ei suutnud 10. kohal Chelseast kaugemale jõuda ja paremasse poolaega jõuda, ning loodab Villa Parkis lisada veel kolm punkti, kui nad võtavad vastu väljakukkumise ohus oleva Cherriesi.Siiski on Bournemouth kujunemas karmimaks proovikiviks, kui see võis olla vaid paar nädalat tagasi. Gary O’Neili meeskond on endiselt esikolmikus, kuid andis oma viimase hingetõmbega kaotuse liiga liidrile Arsenalile ja sellele järgnes eelmisel nädalavahetusel võit Liverpooli üle.

LOE ROHKEM: Aston Villa staar Emi Buendia avaldas “unistuste” ülemineku

VAATA KA: Watkins on Inglismaa nüristamisest pettunud, kuid Emery esitab Aston Villale väljakutse

Siin on asjatundjad laupäevase mängu kohta öelnud…

Chris Sutton

“Bournemouthil on olnud võimalus üleval püsida, mida ma paar nädalat tagasi ei uskunud,” ütles Sutton oma ennustustes. BBC Sport .

“Nad näitavad üles mõningast kaitsekindlust ja jaanuaris sõlmitud Dango Ouattara on nende rünnakut muutnud – ta on pallikandja, kellel on palju tempot. Cherriesil oli kahju, et nad kaotasid Arsenali vastu enne, kui nad Liverpooli alistasid, ja nad annavad ka Aston Villale proovi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *