Kuidas Man Utdi Euroopa Liiga viik mõjutab Antonio Contet ja Tottenhami Meistrite liiga lahingus

Kuidas Man Utdi Euroopa Liiga viik mõjutab Antonio Contet ja Tottenhami Meistrite liiga lahingus

Tottenhami fännid said vaid pealt vaadata, kuidas reedel toimus Šveitsis UEFA Meistrite liiga veerand- ja poolfinaalide loosimine. Veidi enam kui nädal tagasi pärast 1:0 kaotust AC Milani vastu võistlusest lahkunud Spurs peab ootama septembrini, et saada järgmine võimalus sellel võistlusel mängida.

Antonio Conte meeskonnal on Premier League’i kampaania lõpuni jäänud 11 mängu, et kindlustada koht nelja parema hulgas, kusjuures segus on ka Newcastle United, Liverpool ja Brighton & Hove Albion. Tottenhami hiljutised karikavõistlused tähendavad, et nende põhirõhk on nüüd nelja parema hulgas, kuigi kõigile klubiga seotud isikutele oleks kahtlemata meeldinud veel paar mängu kalendris, et oma hõbepõud lõpuks lõpetada.Spurs võib sel nädalavahetusel tõusta Premier League’i tabelis kolmandale kohale eeldusel, et Manchester United alistab St Mary’s Southamptoni, kuna Manchester United osaleb FA karikasarjas. Meistrite liiga koha nimel on Punastel kuraditel Spursi ees ees kaks mängu, kusjuures need lisamängud võivad olla finaallauas otsustavad.

LOE ROHKEM: Iga sõna, mida Conte ütles enda ja Harry Kane’i tuleviku kohta ja kui Hugo Lloris tuleb otse tagasi

Kui kodumaine jalgpall pärast koondisepausi jätkub, ootab Erik ten Hagi mehi kampaania kahel viimasel kuul ees üsna kitsas ajakava. Teisest küljest on Tottenhamil ees vaid kümme mängu, millega nad püüavad oma nelja parima hulka jõuda.

See suur töökoormus võib Red Devilsile hooaja viimastel nädalatel üsna kergesti järele jõuda, mängides seega tõenäoliselt Spursi kätesse. Pühapäeva pärastlõunal FA karikavõistluste veerandfinaalmängus Fulhami alistamise favoriitidel on Unitedil ka Euroopa hiilgus pärast Euroopa liiga kaheksandikfinaalis õnnestunud läbirääkimisi Real Betisest.

Man United naaseb Andaluusiasse järgmises võistlusvoorus, olles paaris Sevillaga veerandfinaalis. Kui nad tõepoolest Euroopa Liiga sarja võitjatest edasi jõuavad, on nende auhinnaks poolfinaalkohtumine Juventuse või Sporting CP vastu.

Ten Hag ei ​​oleks võinud soovida raskemat teed finaali ja tema pool peab olema oma parimas vormis, kui nad tahavad mai lõpus Ungaris Budapestis võidukarikale jõuda. Pärast juba Carabao karika võitmist ootab Unitedi karikakolmik ja nad on täielikult keskendunud selle eesmärgi saavutamisele, et muuta see hollandlase jaoks uskumatult edukaks esimene hooaeg Manchesteris.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *