Kummaline Ivan Perisici statistika näitab, milline jama Tottenhami rünnak Sheffieldis oli

Kummaline Ivan Perisici statistika näitab, milline jama Tottenhami rünnak Sheffieldis oli

Sirvimine statistikasse, mis puudutab Ivan Perisici esitust Tottenhami FA karikasarjast lahkumise ajal kolmapäeval Sheffield Unitedis, toob esile mõned probleemid, millega meeskond silmitsi seisis.

Mängujärgne põhimeeskonna statistika näitab, et Spurs sooritas viienda vooru kohtumise ajal Bramall Lane’il 17 pealelööki, tabades vaid neli. Tõde on see, et Bladesi väravavaht Wes Foderinghami ei pannud kunagi proovile kolmeosaline rünnak, mis sisaldas Richarlisoni, Son Heung-mini ja Lucas Mourat.Nii et hiljutise MM-i Brasiilia põhiründajal, mullusel Premier League’i kuldse saapa võitjal ja Meistrite liiga poolfinaalis kübaratriki löönud mehel ei jätkunud neist piisavalt, et ohustada madalama liiga Sheffield Unitedi väravat. kes pidid nende laagris levinud haiguse tõttu tegema kaheksa muudatust.

LOE ROHKEM: Sarri hoolikas Tottenhami valik, mis avaldas Contele muljet ja Davinson Sancheze kurioosne juhtum

Ka Tottenhami kahe äärekaitsja – Ivan Perisici ja Pedro Porro – soorituste statistika vaatamisest on midagi kasu. Üks on Meistrite liiga, Serie A ja Bundesliga võitja ning teine ​​jaanuaris sõlmitud 40 miljoni naela suurune lepingu Sportingult.

Eelkõige oli probleemiks Perisici ületamine, kuna 34-aastane mees viskas Bladesi kasti poole kokku 11 risti, kuid ainult üks neist jõudis kellegi Tottenhami särgis. Lisaks saatis esimesel poolajal George Baldockilt suure löögi säärde löönud horvaat 10 pikka palli ette, kuid neist vaid neli leidsid oma sihi.

Kui talle omistati kolm peamist söötu päeval, siis Perisici sööduprotsent oli vaid 57,6%, mis on platsi halvim näitaja, Billy Sharpi 42,9% võitis soovimatu krooni.

Porro proovis vaid kolme tsenderdust, millest ükski ei jõudnud sihtmärgini ning hispaanlane mängis kuus pikka palli, millest vaid üks leidis kellegi Spursi särgis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *