Kus on North Staffordshire’is parim elukoht? Sina otsustad

Kus on North Staffordshire'is parim elukoht?  Sina otsustad

Meil siin Põhja-Staffordshire’is on nii mõndagi – alates parimatest vaatamisväärsustest, vapustavatest maapiirkondadest ning paljudest linnadest ja omapärastest küladest koos suurepäraste kogukondadega.

Meil on hulk kuulsaid inimesi sellest piirkonnast, kes on maailmale oma jälje teinud ja ärgem unustagem kõige olulisemat osa – inimesi.Parim viis teada saada, kus on suurepärane koht elamiseks, on küsida inimestelt, kes seda piirkonda kõige paremini tunnevad – ja need on need, kes siin elavad ja töötavad.

Oleme koostanud nimekirja Põhja-Staffordshire’i kõige populaarsematest linnadest ja küladest. Täitke meie allolev küsitlus – peate vaid hääletama oma lemmiku poolt ja kui seda nimekirjas pole, valige teine ​​valik ja andke meile sellest teada.

Kui te allolevat viktoriini ei näe, pääsete sellele juurde siit.

Laadimine

LOE:

Kõigi aegade suurim Stokie – kes neist 40 kuulsast näost peaks krooni endale võtma?

Näita rohkem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *