Küsitluse kohaselt on Šotimaa iseseisvuse toetamine langenud vaid 39 protsendini

Küsitluse kohaselt on Šotimaa iseseisvuse toetamine langenud vaid 39 protsendini

Tory endine juht Sir Iain Duncan Smith tervitas täna avaldatud aruannet.

“Pean ütlema, et olen mõnevõrra segaduses, milline on valitsuse seisukoht. Peaminister oli valimistel kandideerides see, kes ütles, et Hiina kujutab endast süsteemset ohtu. Siis taandus see süsteemsele väljakutsele, millele me läksime. sellele jõulise pragmatismiga vastu astuma.

“See “jõuline pragmatism” tähendab, et me pole Hongkongis kedagi sanktsioneerinud, kui Ameerika on sanktsioneerinud 10, et oleme sanktsioneerinud kolme madalat ametnikku Xinjangis, kui Ameerika on sanktsioneerinud 11, sealhulgas Chen Quanguo, selle kohutava julmuse arhitekti. t visata välja Hiina ametnikke, kes Ühendkuningriigi tänavatel inimesi peksavad.

“Aga nüüd ma saan aru, et see on nihkunud epohhi määratleva väljakutse juurde. Ma tahan lihtsalt küsida peaministri täna koostatud dokumendis, samas lõigus viitab ta küll sellele ajastut määratlevale väljakutsele, kuid jätkab, et” seisab silmitsi selle ohuga”. Kas see tähendab nüüd, et Hiina on oht või ajastut määratlev väljakutse või väljakutseid pakkuv valitsuse ajastu või isegi mitte midagi sellist?”

James Cleverly vastas: “Ma rõhutan, et kuigi ma mõistan soovi kasutada lihtsat, lühikest fraasi või isegi sõna, mis kirjeldaks meie suhtumist Hiinasse, kus riik on nii suur, mõjukas, oluline kui Hiina, Seda on võimatu destilleerida vaid lihtsaks sõnadeks või fraasiks.Me mõistame, et rahvusvahelised suhted on keerulisemad.

“IR Refreshis on olemas ja seal on rohkem narratiivi kui ainult ühesõnaline kirjeldus, sest me tahame kirjeldada valdkondi, kus saame ja peaksime Hiinaga tihedamat koostööd tegema, valdkondi, kus peame ennast ja oma kaitsma. huvid Hiina vastu ja valdkonnad, kus tahame Hiinat teistsugusele tegevussuunale suunata.

“Alati leidub deskriptoreid mitmuses ja ma saan aru, et ta soovib selles selgust saada. Ta näeb meie tegevuse kaudu, et me reageerime Hiinale jõuliselt, kui Hiina käitub viisil, millega me ei nõustu, kuid me püüame ka juhtida. Hiina iseenesest paremas suunas.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *