Liam Roseniori Hull City XI-alguses alustav klubi paljastas Burnley kohtumise

Liam Roseniori Hull City XI-alguses alustav klubi paljastas Burnley kohtumise

Hull City boss Liam Rosenior tegi kolmapäevaõhtuses kohtumises MKM-i staadionil liiga liidri Burnleyga kolm muudatust, kusjuures Adama Traore ja Malcolm Ebiowei tegid mõlemad täisedu.

Kuna Benjamin Tetteh võib ülejäänud hooaja vigastuse tõttu vahele jätta, jäeti üllatuslikult pingile resultatiivseim skooritegija Oscar Estupinan, stardis XI jõudsid Allahyar Sayyadmanesh, Ebiowei ja Traore.Välja kukkusid vigastatud Tetteh, Xavier Simons ja Ozan Tufan ning Türgi koondislane langes pingile, kuigi Simonsile polnud koondises kohta.

LOE ROHKEM: Hull City vs Burnley LIVE MKMi staadionilt; Tiigrid seisavad silmitsi põgenenud liigaliidritega

Mujal jäi Rosenior usku sama tagumise viisiga, mis avaldas muljet CBS Arenal. Karl Darlow hoidis taas oma kohta väravas, Matt Ingram jäi reielihase probleemi tõttu kõrvale ning Callum Elder jäi Sean McLoughlini, Alfie Jonesi ja kipper Lewie Coyle’i kõrvale vasakpoolsesse äärde.

Jean Michael Seri ja Regan Slater oleme mõlemad paigutatud kahekordse pöörderolli, Dimitrios Pelkas, Traore ja Ebiowei mängivad Allahyari taga läbi keskel.

Ryan Longman ja Tobias Figueiredo naasid pingile koos väravavaht Thimothee Lo-Tutala, Jacob Greavesi ja Greg Dochertyga. Rosenior ei saa koos Tettehi ja Ingramiga Cyrus Christie, Ryan Woodsi ja Aaron Connolly poole pöörduda.

“See saab olema lihtne, kas pole, nad on hädas, see on kodupankur, kas pole,” naljatas Rosenior avalöögi eel. “Burnley on uskumatu meeskond, pallivaldamise meeskond ja sinna tahamegi jõuda. Kuid neil on ka selliseid inimesi nagu Jack Cork, Ashley Barnes, (Johann Berg) Gudmundson, kes oskavad ka õigel ajal jala sisse panna ja võita lahinguid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *