Liverpool FC — Virgil van Dijk hindas Liverpooli Meistrite liiga kaotust Madridi Realile

Liverpool FC — Virgil van Dijk hindas Liverpooli Meistrite liiga kaotust Madridi Realile

Ausalt öeldes oli esimene poolaeg üsna tasavägine. Siia tulemine ja kõik ümber pööramine on alati väga raske ülesanne. Aga sa üritad mitte ette vaadata, vaid püüad ilmselgelt võita. Liverpoolis mängitud mängudega Madridi Reali vastu pole ma kunagi nende vastu võitnud, seega on see alati midagi, mida me teha tahtsime – tahtsime võita. Ma arvan, et lõime esimesel poolajal ohtlikud hetked. Neil oli ka paar pealelööki distantsilt ja ilmselgelt selle kvaliteediga, mis neil vaheajal on, eriti Benzema kukkumine, Vinicius kiiruse ja ilmselgelt oma kvaliteediga. Vaheajal võib see alati ohtlik olla. See oli raske, kuid ma arvan, et kahju tekitati Liverpoolis ja see on kõige pettumust valmistav.

Et ei leia mängus rütmi…

Ma arvan, et sa mängid meeskonna vastu, kes kunagi ei ärritu. Isegi siis, kui paned neile surve alla, isegi kui [they] Rasketel hetkedel püüavad nad rahulikuks jääda ja ilmselgelt on neil mängijad, kui vaadata Modricit, Benzemat – nad on erinevuste loojad ja eriti siis, kui nad on surve all. Kuid siiski arvan, et esimesel poolajal oleksime võinud värava lüüa ja see võib olla hoopis teistsugune mäng. Aga täna oli kindlasti tegemist väikeste marginaalidega ja [in the] teisel poolel annad endast parima ja jääd lihtsalt liiga lühikeseks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *