Liverpooli staar Stefan Bajcetic jääb hooajaks välja, kuna kinnitas laastavat vigastushoopi

Liverpooli staar Stefan Bajcetic jääb hooajaks välja, kuna kinnitas laastavat vigastushoopi

Stefan Bajcetic on olnud Liverpooli pettumust valmistava hooaja üks väheseid helgeid kohti, kuid tema kampaania on lõppenud pärast seda, kui imelapsi tabas laastav vigastus

Stefan Bajcetic on vigastuse tõttu ülejäänud hooajal välja lülitatud(Liverpool FC Getty Images kaudu)

Liverpooli staar Stefan Bajcetic on vigastuse tõttu ülejäänud hooajal välja lülitatud.

Bajcetic on olnud üks staare punaste kampaanias, mis on olnud tõsine pettumus, kuna punased jäid välja FA karikasarjast, Meistrite liigast ja Premier League’i tiitliheitlusest. See on tõsine löök Jürgen Kloppile, kes peab nüüd hakkama saama ilma ühe oma parima poolkaitsjata.Ta on sel hooajal seni mänginud 19 kohtumist ja löönud ühe värava, teenides koha Kloppi algkoosseisus. Poolkaitsja kinnitas laastavat uudist Instagrami postituses, kuna jäi kolmapäeva õhtul Meistrite liigas Liverpooli kaotusest Madridi Realile välja.

Kõrvuti kuue pildiga oma senisest hooajast kirjutas poolkaitsja: “Kahjuks sain vigastuse, mis hoiab mind hooaja lõpuni eemal.

“Väga kurb on minu jaoks selle hämmastava hooajaga hüvasti jätta, kuid ma mõistan, et see on osa jalgpallist ja teeb mind ainult füüsiliselt ja vaimselt tugevamaks. Samuti tahaksin tänada teid punaseid kogu hooaja vältel toetamise eest. Kinnitan teile, et annan endast parima, et olla tagasi tugevamana kui kunagi varem.”

Klopp tunnistas ka oma pettumust, nähes, et üks tema säravamaid tähti jäi ülejäänud kampaania ajaks kõrvale.

“Stefani puhul on see stressireaktsioon, mis on täiesti halb,” ütles juhataja.

“Seega, ta ei tunne palju, see on ainult natuke, kuid ta on nüüd väljas, ma ei tea täpselt, kui kauaks. Peame lihtsalt laskma sel settida ja vaatame, millal ta saab tagasi tulla. [It’s] kõrgel, aduktori ümber.

Bajcetic on sel hooajal mänginud Liverpoolis(Visionhaus/Getty Images)

Vaid kaks nädalat tagasi kiitis Bajcetic Kloppi Punaste mänedžeri rolli eest tema akadeemiast tõusmisel. Poolkaitsja kiitis ka vanemaid mängijaid selle eest, kuidas nad teda põhikoondisesse vastu võtsid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *