Liverpooli üleminekuuudised LIVE – Jude Bellinghami hind, Darwin Nunezi värskeim, Ryan Gravenberch räägib

Liverpooli üleminekuuudised LIVE - Jude Bellinghami hind, Darwin Nunezi värskeim, Ryan Gravenberch räägib

Tere tulemast ECHO Liverpool FC laupäevase LIVE ajaveebi. Sel nädalavahetusel ega järgmisel nädalavahetusel ei peeta punaste matše, kuid ärge kartke, sest me oleme valmis, et tuua teile kõik viimased uudised Jürgen Kloppi poolel.

Newcastle United vallutas eile õhtul punaste marssi, alistades City Groundil Nottingham Foresti 2:1. Tulemus viis Magpiesi kuuendal kohal olevast Liverpoolist viie punkti kaugusele, olles pidanud sama palju mänge.Darwin Nunez jäi pärast jala lõikamist kõrvale Uruguay rahvusvahelistest sõprusmängudest Jaapani ja Lõuna-Koreaga. Loodetavasti paraneb see selleks ajaks, kui punased kohtuvad Manchester Cityga 1. aprillil, sest viimane asi, mida nad vajavad, on veel vigastusprobleemid.


Üleminekukuulujuttude osas väidetakse, et Liverpool peab Müncheni Bayerniga “edasijõudnud kõnelusi” 20-aastase poolkaitsja Ryan Gravenberchi üle. Kuulujuttude järgi punaste sihikule Piotr Zielinksile on Serie A tšempioniks valitud Napolis kehtestatud hind ja väidetavalt on vähemalt kolm Premier League’i klubi Alex Oxlade-Chamberlaini järel, kui tema Anfieldi leping juunis lõpeb.

Osale ja saada oma mõtted aadressile @LivEchoLFC.

Ja ärge unustage tellida meie tasuta Liverpool FC uudiskirja, meie YouTube’i kanalit ja kuulata meie Blood Red Podcasti koos kõigi oma lemmikute ECHO püsiklientidega, sealhulgas Paul Gorst, Ian Doyle, Joe Rimmer, Sean Bradbury, Theo Squires, Richard Garnett, Mark Wakefield, Tom Cavilla, Charlotte Coates ja Keifer MacDonald.Liverpool “Gravenberchi kõnelustel”

Väidetavalt on Liverpool huvitatud Müncheni Bayerni poolkaitsja Ryan Gravenberchi lepingu sõlmimisest.

Nii selgub Hispaania väljaande Fichajese raportist, kes väidavad, et Liverpool on nüüd poolkaitsja lepingule jõudmas ja peavad Saksamaa klubiga läbirääkimisi suvise ülemineku üle.

20-aastane hollandlane liitus Saksamaa klubiga hooaja alguses umbes 25 miljoni euro suuruse tehinguga.

Ryan Gravenberch Müncheni Bayernist(Pilt: foto autor Roland Krivec / DeFodi Images kaudu Getty Images)

Liverpooli plaan hooajaeelseteks sõprusmängudeks USA reisiga on ebatõenäoline

Jürgen Klopp Liverpooli 2022. aasta hooajaeelses treeninglaagris Austrias(Pilt: Getty Images)

Tõenäoliselt ei liitu Liverpool sel suvel Premier League’i väljarändega USA-sse, kuna nad jätkavad oma hooajaeelsete plaanide hindamist.

Manchester United kinnitas sel nädalal, et suunduvad esimest korda viie aasta jooksul üle tiigi hooajaeelse turnee raames, mis on üks paljudest tippklubidest, mis on USA-s koos Chelsea, Newcastle Unitedi, Brightoni ja Leeds Unitediga. kõik on väidetavalt valmis eeskuju järgima.

Liverpool peab veel vormistama oma hooajaeelset ettevalmistust, mis sel suvel taastub tavapärase pikkusega, kuna eelmisel aastal lühendati ühe kampaania hilise lõpu ja järgmise varajase alguse tõttu keskhooaja MM-i tõttu.

Kuid ECHO mõistab, et üha ebatõenäolisem on nende reis USA-sse, mida punased külastasid viimati Jürgen Kloppi juhtimisel 2019. aastal mängudega South Bendis, New Yorgis ja Bostonis, viimases on omanike Fenway Sports Groupi kodu.

Loe täispikka lugu SIIT.

Liverpool sai Darwin Nunezile vigastuslöögi, nagu Uruguay otsus kinnitas

Darwin Nunez Liverpool FC-st vaatab pealt

Kinnitati, et Darwin Nunez eemaldati Uruguay meeskonnast tulevaste sõprusmängude jaoks vigastuse tõttu.

Liverpooli ründaja osales selle nädala alguses võidetud Punaste Meistrite liigas Madridi Reali vastu, kuigi ta vahetati matši teisel poolel paljude poolehoidjate pettumuseks.

Paluti pärast kohtumist selgitada, kas see muudatus oli vigastusega seotud, vastas Jürgen Klopp: “Darwin näis, et ta pole absoluutselt tipptasemel ja meil oli vaja ka seda poolt kaitsta. Saime muutuda ja tahtsime asju natuke segi ajada.

Uruguay jalgpalliliit on nüüd väitnud, et Nunez ei saa osaleda eelseisvateks sõprusmängudeks Jaapani ja Lõuna-Korea vastu, kuna näiliselt tabas tagasilöök.

“Darwin Núñez ei osale vigastuse tõttu ja selle asemel helistas Uruguay meeskonna ajutine tehniline direktor Marcelo Broli Jonathan Rodríguezile,” kinnitati ametlikus teates.

Mitte järjekordne vigastus? Loe täispikka lugu SIIT.

Daamid ja härrad… nädalavahetus.

Hommiku tippu teile. On laupäev ja ainus asi, mille pärast sel nädalavahetusel muretsema ei pea, on see, kas Liverpool suudab võita mis tahes vastast, mis neile ette on pandud, sest neil pole mängu.

See annab teile suurepärase võimaluse teha maja ümber mõned juhutööd või minna uusi vannituppa vaatama… või lihtsalt jääda meie juurde kogu päeva, kui toome teieni kõik viimased uudised punaste ja parimate kohta ülekande kuulujutud, mis pühivad teabe superkiirteel. Ma tean, mida ma teeksin. Haara endale pruulima ja tõsta jalad püsti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *