Lucas Leiva pisarates, kui Liverpooli legend oli sunnitud südamehaiguse tõttu katkestama

Lucas Leiva pisarates, kui Liverpooli legend oli sunnitud südamehaiguse tõttu katkestama

Lucas Leiva esindas Liverpooli ligi kümme aastat, kuid on nüüd 36-aastaselt sunnitud arstide korraldusel südamehaiguse tõttu mängust loobuma.

Liverpooli kultuskangelane Lucas Leiva teatas emotsionaalse pressikonverentsi käigus jalgpallist loobumisest.

Brasiillane on südamehaiguse tõttu sunnitud saapad jalga riputama. Teatades oma kõhedust tekitavast otsusest oma praeguse klubi Gremio pressikonverentsil, puhkes ta nutma ja ütles: “See on olnud raske periood. Ma arvan, et see on esimene kord, kui ma selle juhtumi pärast nutan.“Kuid ma saan teid ainult tänada. Ma lõpetan seal, kus ma tahan, mitte nii, nagu ma tahaksin. Olen kindel, et algab uus tsükkel. Mul oli palju lootust, et see võib tagasi pöörduda, kuid see ei olnud nii. Minu tervis on esikohal.”

Leiva kindlustas eelmisel suvel unistuste naasmise oma esimesse Brasiilia klubisse. Klubi president Alberto Guerra ütles poolkaitsja kohta: “Olin ette valmistanud ilusa kõne, kuid ma ei tea, kas suudan selle kõik välja öelda.

“Tahtsin teid õnnitleda [Leiva] edukal karjääril. Mul on väga hea meel, et lähed normaalset elu edasi. Tahan kõigi Gremistade nimel öelda, et vähesed on meid esindanud nagu teie. Seetõttu on see hetk nii palju inimesi liigutatud. Oled riietusruumis suurepärane juht, keda me kõik õppisime austama.

Leiva esindas Liverpooli kümme aastat pärast seda, kui ta saabus 2007. aastal Gremiost. Ta tegi punaste eest 346 kohtumist ja võitis 2012. aastal liigakarika. Kuigi ta ei olnud osa ajastust, mis oleks Liverpoolile palju edu toonud, oli ta väga Redsi fännid pidasid ja mängis klubi eest üle 300 mängu.

Lucas Leiva lahkus Liverpoolist 2017. aastal(Getty Images)

Milline on sinu parim mälestus Lucas Leivast Liverpoolis? Jagage oma mõtteid allolevates kommentaarides

Tema loits Merseyside’is lõppes 2017. aastal siirdumisega Itaalia hiiglasse Laziosse. Ta nautis Roomas suurepärast mõju pärast seda, kui ta valiti kahe esimese kampaania jooksul klubi hooaja parimaks mängijaks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *