“Ma olen vana mees” – vastab Kevin De Bruyne oma Man City kriitikutele

"Ma olen vana mees" - vastab Kevin De Bruyne oma Man City kriitikutele

Kevin De Bruyne vähendas muret oma vormi pärast, tuues välja oma tänavuse Premier League’i hooaja erakordse rekordi.

Manchester City talisman on nii palju aastaid pidanud sel aastal, eriti pärast MM-i, suurema väljakutsena naelutada koht Pep Guardiola algklassi XI. Vigastused ja haigused pole aidanud De Bruyne’il oma rütmi leida ning 31-aastane mees pidi Crystal Palace’i 1:0 võidumängus taas leppima kohaga pingil.Nii nagu Erling Haaland on väravate löömise lati kõrgele seadnud, usub De Bruyne, et ta on oma kvaliteedi ohver, kuid juhtis tähelepanu oma liiga liidritele resultatiivsete söötude, loodud ja suurte võimaluste osas – alustades City viimasest üheksast mängust vaid viis. mängud – näidata, et ta on oma tasemega piisavalt rahul.

Loe ka: Guardiola Erling Haalandi “uskumatu suhtumise” kohta

«Ilmselt on inimestel erinev standard [for me] paljudele mängijatele. See lihtsalt on, mis see on,” ütles ta.

“Inimesed ootavad, et ma löön igas mängus värava ja aitan igas mängus. Ma arvan, et olen mänginud päris hästi. Võib-olla on resultatiivseid sööte olnud vähem, aga ma ei usu, et oleksin vähem loonud.

“Ma ei vaata neid asju väga. Tunnen end hästi. Arvan, et mängin hästi – võib-olla mitte parim, mida olen mänginud, kuid see on hea.

“Teate statistikat – olen loonud liigas kõige rohkem ja mul on kõige rohkem resultatiivseid sööte ning ma pole isegi nelja-viie mängu mänginud. Minu jaoks on see sama. Ma olen sama asja teinud kaheksa aastat siin ja 15 aastat profijalgpallis, nii et tunnen end hästi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *