Man City läheneb pärast Crystal Palace’i võitu tiitliheitluses Arsenalile

Man City läheneb pärast Crystal Palace'i võitu tiitliheitluses Arsenalile

Tee leidmine

Manchester City ei ole alati nautinud oma külastusi sellesse pealinna eraldatud ossa. Lõuna-Londonis on nende jaoks aastate jooksul olnud mõningaid raskusi ja Crystal Palace on ohustanud ka Etihadi.

Laupäeval ei paistnud nad kunagi nagu värava löömine, kuid 75 minuti jooksul ei teinud seda ka City. See oli tõestus selle kohta, miks see meeskond ei ole veel saavutanud Premier League’is kolmest mängust pikemat võitu.Kuid nii heas kui halvas leidsid nad selles mängus tee. Midagi sarnast. Tegelikult võlgnes see kohutavalt palju Michael Olise ebaharilikule mängule. Palace lülitas välja City nurgalöögi ja ääremängija ei suutnud end peatada, kui ta üritas ootamatult vabaks jäänud Ilkay Gundoganit sulgeda, lüües ta penalti eest, mis oleks Patrick Vieira raevu tekitanud.

LOE VEEL: City mängijate hinnangud vs Crystal Palace

Kuid kangekaelne, sageli karm, 1:0 võit võis lihtsalt luua veidi rohkem usku City ridadesse. See oli esitus ja meeskonna valik, mis andis mõista, miks nad liigat ei võida, kuid tulemus, mis viitas sellele, miks nad lihtsalt võidavad.

Tõenäoliselt tundis Pep Guardiola, et tal on selles meeskonnas vähe võimalusi mängida nelja keskkaitsjat ning John Stones ja Nathan Ake on sel hooajal mänginud äärekaitsjatena, kuid kohati tundus, et väljakul on neli keskkaitsjat. Ei olnud piisavalt valikuid, ei olnud piisavalt sügavalt jookse, polnud piisavalt kiirust ja sisselõiget.

Need tulid siiski kolme punktiga ja võib-olla tunne, et asjad hakkavad paika loksuma. Nad peavad mängima palju paremini, et seda võidujooksu veelgi pikendada, kuid kui Arsenali tagasitulek Bournemouthi vastu oli tõend selle kohta, miks nad võivad liiga võita, siis see oli näide sellest, miks see võib olla City. Gunnerid lähevad kaosesse. Linna eesmärk on kontroll.

Alvarezi lahendused

Kui oli üllatus näha Phil Fodenit Julian Alvarezile teed tegemas, siis argentiinlase pealetulek ei olnud kindlasti šokk. Maailmameistrivõistluste võitjat nähakse üha enam kui kedagi, kes suudab sellel küljel midagi avada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *