Man City mängib VIncent Komany’s Burnleyga, Man Utd aga Fuljhamiga

Man City mängib VIncent Komany's Burnleyga, Man Utd aga Fuljhamiga
  • FA karikavõistluste veerandfinaalid toimuvad sel nädalavahetusel põnevate tasavägistega
  • Vincent Kompany naaseb Manchester Citysse opositsioonis koos Burnleyga
  • Grimsby soovib saada esimese neljanda taseme meeskonnana poolfinaaliMe tegeleme FA karika äriga ja tavaliselt on see etapp, kus suured poisid panustavad oma võidukarikale.

Kuid veerandfinaalkoosseis näeb sel aastal välja veidi teistsugune, ainult pooled tippliiga meeskondadest ja neljast kolmest mängust koosnevad madalama liiga vastased.

Vincent Kompany viib oma Burnley meeskonna Manchester Citysse, mille kapteniks ta oli läbi nende esimese kuldajastu, samal ajal kui Grimsby fännid sõidavad oma arvult Brightonisse.

Meil on poolfinaalis vähemalt üks meistrivõistluste pool, samas kui Carabao karikavõitja võõrustab nädalavahetuse viimases mängus Fulhami.

Siin annab Sportsmail teile meeskonnauudiseid, annab ülevaate hetkedest ja hindab, kui tõenäoline on šokk igas mängus…

Vincent Kompany viib sel nädalavahetusel oma meistrivõistluste eest ära jooksnud liidrid Etihadi
Grimsby võib Brightoni võitmisel toota ühe FA karika kõigi aegade šoki

Manchester City vs Burnley. 17.45 laupäeval, Etihadi staadion, BBC One

Madalam

Vincent Kompany naaseb Manchester Citysse, kui tema meeskond on meistrivõistluste kolmandast kohast 19 punkti kaugusel. Tõepoolest, Clarets on liigas kaotanud vaid kaks korda – mitte ühtegi neist Turf Mooris. Burnley valdas eelmisel ametiajal keskmiselt 39 protsenti palli, kuid pärast Kompany juhtima asumist on belglane muutnud nad ründavaks meeskonnaks keskmiselt 64 protsendiga. Burnley võitis FA karika 1914. aastal, kuid nende poolte viimane kohtumine oli 2019. aastal, kui City võitis 5:0. Mängija, keda jälgida, on Saintsi laenumees Nathan Tella.

Mängijad, keda vaadata

Anass Zaroury maksis Burnleyle vaid 4 miljonit naela ja Maroko kutsus ta sel nädalal pärast head hooaega. 22-aastane mees püüab igal võimalusel pallile pääseda ning on 90 saadud söötude ja oodatavate söötude (xA) ülemises detsiilis.

Kui tõenäoline on šokk?

Burnleyle meeldib siin, kuid City otsib tänavu karikat. 3/5.

Anass Zaroury on sel hooajal olnud üks Burnley silmapaistvamaid esinejaid ja teda tasub vaadata
Pep Guardiola ütles reedel, et Kompany opositsioonis olemine pani ta end vanana tundma

Sheffield United vs Blackburn Rovers. Pühapäeval kell 12:00 Bramall Lane, ITV1

Madalam

Blackburn on üks kuuest Inglismaa nelja parema taseme meeskonnast, kes ei mängi kunagi uuel Wembleyl. Koefitsiendid on nende vastu, et seda siin muuta, kuid Rovers sõidab Lõuna-Yorkshire’i heas vormis, võitnud viimasest kaheksast mängust seitse. Jon Dahl Tomasson on boss ja Rovers pole FA karikavõistlustel 12 katsega kordagi viimasest kaheksast pääsenud. Sheffield United on meistrivõistluste arvestuses Paul Heckingbottomi juhtimisel teine ​​ja staarmees on Iliman Ndiaye. Olge ettevaatlik kahe Manchester City laenuvõtja Tommy Doyle’i ja James McAtee eest.

Mängijad, keda vaadata

Alles aasta tagasi tundus, et Ben Brereton Diaz on Roversi jaoks kõik ja lõpetab, kuid nüüd pole Tšiili koondislane garanteeritud. Dünaamiline ääreduo Tyrhys Dolan ja Sorba Thomas on fantastilised jalgpallurid, samas kui Sammi Szmodics lisab oma kesksest rollist väravaid ja sööte. John Buckley ja Lewis Travis moodustavad tasavägise keskvälja kaksikvaatuse.

Kui tõenäoline on šokk?

Mõlemad samas divisjonis, nii et mitte “šokk”, aga lähme viiega viiest! 5/5.

Paul Heckingbottom taotleb Sheffield Unitedi viimist FA karikavõistluste poolfinaali
Jon Dahl Tomassoni pool on hiilgavas vormis ja neil on võimalus põrutada

Brighton vs Grimsby, pühapäeval kell 14.15, Amexi staadion, BBC One

Madalam

Grimsby fännidel on tänavu FA karikavõistlustel oma eluaeg ja nad viisid enam kui 4000 fänni Southamptonisse, kui nad Premier League’i väljakukkusid. Kuna mõned Seagullsi fännid räägivad juba Wembleyst, võivad Mariners arvata, et nad võivad ärrituda. Mänedžer Paul Hurst mängis Rotherhami eest karjääri jooksul üle 400 mängu ja tema meeskond on League Two’is 15. kohal, 75 kohta Brightonist allpool. Olge Grimsby täispuhutavad Harry Haddocks, mis olid St Mary’s hästi väljas. Veel üks võit väikese prae jaoks?

Mängijad, keda vaadata

Delphlyx, kes on Mail Spordi partnerid jalgpalliandmetes, teatab meile, et 21-aastane keskkaitsja Andy Smith on see Grimsby mängija, kellel peaksime silma peal hoidma – nii selles kohtumises kui ka pärast seda. Ta on proaktiivne keskkaitsja, kes suudab ründajate elu ebamugavaks muuta ja tema energia võib olla Grimsby eduvõimaluse võtmeks. Kohaliku poisi Harry Cliftoni arvele on sel hooajal kaheksa väravat ja neli resultatiivset söötu. Manchester City poisi Jamesi vend John McAtee võib Lutonilt laenul ähvardada.

Kui tõenäoline on šokk?

Suurepärane päev Grimsby jaoks, kuid Brighton on siin liiga professionaalne, vabandust! 1/5.

Niall Maher tähistab pärast seda, kui Grimsby sai viiendas voorus Southamptonis teise värava
Pidustused olid metsikud – sealhulgas palju Harry Haddocke’i –, kuid näib ebatõenäoline, et need tekitavad uut lõunaranniku šokki

Manchester United – Fulham, pühapäeval kell 16.30, Old Trafford, ITV1

Madalam

Kuna Carabao karikas on juba kotis, loodab Manchester United oma šansse FA karikasarjas ja on taas Wembleyst vaid ühe mängu kaugusel. Kuid Fulham tähendab sel hooajal äri ja hoolimata kohutavast esitusest Arsenali vastu eelmisel nädalavahetusel – staarpoolkaitsja Joao Palhinha puudumisel – ei lase nad Unitedil end ümber lükata.

Fulham on jõudnud üheksa korda veerandfinaali, kuid iga kord on kaotanud, viimati aastatel 2009 ja 2010. Kaheteistkümnekordne võitja United pole FA karikat võitnud alates 2016. aastast.

Mängijad, keda vaadata

Manor Solomon on viimastel nädalatel olnud üks Premier League’i parimaid mängijaid ning endine Donetski Šahtari mees on viimasest kuuest mängust skoorinud viies. Manchester Unitedi jaoks pole Casemirot, nii et endine Punaste Kuradite staar Andreas Pereira võib oma sügavalt jooksmisega probleeme tekitada.

Kui tõenäoline on šokk?

Jällegi sama divisjon, aga kui Fulham Old Traffordil võidab, on see väga häiriv. Miks mitte? 3/5.

Manor Soloman on sel aastal Fulhami jaoks muljetavaldav olnud ja võib Unitedile tüli teha
Casemiro mängukeelu tähendab, et Andreas Pereira võib pühapäeval oma endise poolega probleeme tekitada

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *