Man Utd ennustas koosseisu, kuna Erik ten Hagil seisab ees järjekordne raske katsumus Liverpooli vastu

Man Utd ennustas koosseisu, kuna Erik ten Hagil seisab ees järjekordne raske katsumus Liverpooli vastu

Erik ten Hag hakkab oma esimest kahenädalast Premier League’i mängu juhtima, kui tema Manchester United läheb pühapäeval Anfieldil vastamisi pearivaali Liverpooliga.

Manchester Unitedi peatreener Erik ten Hag(Getty Images)

Kolmandal kohal olev Manchester United loodab pühapäeva pärastlõunal Liverpooli sõites Premier League’i kahe parema hulgas vahet vähendada.

Punased kuradid pole pärast tavapärast võitu Leicesteri üle tippliigas mänginud kaks nädalat, olles keskendunud Euroopa liigale, Carabao karikale ja FA karikale. Erik ten Hagi mehed on aga pärast 19. veebruari kokkupõrget Foxesiga võitnud kõik kolm kohtumist – alistades Barcelona, ​​Newcastle’i ja West Hami.Vaatamata sellele, et punased kuradid ei ole kahe nädala jooksul esinenud, suudavad teisel kohal oleva Manchester City kaotusseisu vähendada vaid kuue punktini, kui võidetakse Liverpooli üle Anfieldil. Liidrist Arsenalist ollakse hetkel maas 14 punktiga, kuid Mikel Arteta poolel on ees kaks kohtumist Jürgen Kloppi meeste vastu.

Pärast meeskonna vahetumist kesknädalal on Ten Hagil oma algkoosseisu osas teha mitu suurt otsust.

Väravavalves on David de Gea valmis oma kohta säilitama, olles sel hooajal Unitedi mängupulkade vahel muljet avaldanud. Hispaanlane tegi kesknädalal toimunud FA karikavõidumängus West Hami üle mitu suurepärast tõrjet, sealhulgas kaks korda Michail Antoniolt, kui ta aitas punaste kuratide järgmisse ringi.

Vahepeal võib kolmapäevase edu järel kõik tagaküljel muutuda. Aaron Wan-Bissaka ja Luke Shaw võivad asendada Diogo Dalot ja Tyrell Malacia, samas kui esimese valiku keskpaar Lisandro Martinez ja Raphael Varane peaksid naasma Harry Maguire’i ja Victor Lindelofi asemele.

Kes võidab Man Utd ja Liverpooli vahel? Avaldage oma arvamus allolevates kommentaarides.

Lisandro Martinez alustab Liverpooliga(Getty Images)

Casemiro avaldas West Hami vastu pingilt tohutut mõju ja ta kavatseb asendada Scott McTominayd, kusjuures Fred on tema kõrval topeltliigendis, kuna Marcel Sabitzer langeb samuti XI-st välja. Bruno Fernandes alustas karikavõitu ja on olnud Ten Hagi regulaarne mängija alates eelmisest suvest, nii et eeldatavasti säilitab ta stardikoha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *