Manchester Unitedi üleminekuotsus võib olla Amadile hea uudis

Manchester Unitedi üleminekuotsus võib olla Amadile hea uudis

Üks põhjusi, miks Manchester United Erik ten Hagi palkas, oli see, et nad tundsid, et tal on võime juba klubis olnud mängijatest veelgi rohkem kasu saada.

Kuigi hollandlast toetasid tema esimese üleminekuakna jooksul klubis rekordilised investeeringud, tegid nad selgeks, et tema ümberehitamine keskendub ka meeskonna kasutamata potentsiaali maksimaalsele ärakasutamisele.Marcus Rashford on olnud tema muljetavaldava juhipõhise lähenemise suurim edu, samas kui Fred, Luke Shaw ja David de Gea on tema juhendamisel samuti arenenud.

Loe edasi: Casemiro keeld annab raskustes olevale staarile viimase võimaluse koha teenida

Järgmisena on nimekirjas Unitedi parempoolse tiiva dilemma, kuna Ten Hag püüab ühendada uue ja vana, et leida lõpuks lahendus probleemsele positsioonile.

Antony saabumine eelmisel suvel tõi Unitedi kogusumma 204 miljoni naelsterlingini, mis kulutati vähem kui kolme aastaga parema tiiva tugevdamiseks, kuid sellel väljakul pole ikka veel ühtegi silmapaistvat tegijat.

23-aastaselt on Brasiilia ääremängija nende vanim valik selles rollis, kuigi ta on Euroopa jalgpallis alles kolm aastat ja vajab rohkem aega, et Premier League’iga kohaneda.

Jadon Sancho on aasta noorem, kuid klubi kogenuim paremäär, kuigi ta on mänginud oma parimat jalgpalli Unitedi eest vasakpoolses ääres ja praegu proovitakse teda ründava poolkaitsjana, kuna Ten Hag soovib temast rohkem saada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *