Manu Tuilagi ootab Inglismaa naasmist Iirimaa vastu

Manu Tuilagi ootab Inglismaa naasmist Iirimaa vastu

“Ma ei usu, et maailmas on palju meeskondi, kellel on sellise kvaliteediga mängija, kes oleks järgmine, sellise tasemega mängija, ja ta võetakse tagasi ja loodetavasti saab ta meie heaks suure töö ära teha.

“Valime välja selle, mis meie arvates annab meile nädalavahetusel parima võimaluse võita. Selle sees tehakse mõningaid taktikalisi muudatusi. Mängijad mõistavad täielikult, kuidas valik on kogu kampaania jooksul toimunud, me ei kaldu sellest kõrvale. Selles on tasakaal, andes mõnele neist poistest veel ühe võimaluse, kuid nad peavad siiski sees olema, annavad nad meile parima võimaluse võita.

Northamptoni puurilukk David Ribbans, kes liitub sel suvel Top 14 klubi Touloniga, võib olla esimeses rahvusvahelises stardis Chessumi asendamisel, kes Sinfieldi sõnul on Inglismaa jaoks “suur kaotus”. Nick Isiekwe võib samuti arvesse võtta, et mängida silmapaistvamat rolli kas asendajana või lisavõimalusena blindside flankeril.

Inglismaa laagris oli endiselt šokitunne nende rekordilise kodukaotuse pärast Prantsusmaale, kes pääses kahe minuti jooksul Thomas Ramose katsega ette. “Kui vaatate seda mängu esimest lõiku ja see oli umbes 80 sekundit pikk, poisid vaatasid jalgu,” ütles Sinfield.

“Nad pole kogu kampaania jooksul sellised olnud, miks see nii on? Milles see seisneb, me eelmisel nädalal oma treeningkoormust ei muutnud, oleme olnud väga targad jälgimisel ja mängijad on saanud kaasa rääkida, kuidas me edasi liigume ja milliseid seansse kokku paneme. Raske on olnud tõesti minna “see on see üks asi”.

Sinfield kuulub ragbi liiga enim autasustatud mängijate hulka, kuid ütleb, et tema püsivaid mälestusi seostatakse pigem valusate lüüasaamistega kui karikatega. Oma esimestel päevadel Borthwickiga Leicester Tigersis talus ta mitmeid raskeid kaotusi, kuid pikemas perspektiivis usub Sinfield, et Inglismaal on kasu prantslaste seitsmekatselisest šellakimisest.

“Need (suured kaotused) jätavad tohutu jälje ja te ei unusta, sest nendega kaasneb valu,” sõnas Sinfield. «Head mälestused on niimoodi kadunud. Selle käsitlemine on tõesti oluline, inimesed suhtuvad sellesse väga erinevalt, see on peaaegu leina vorm, kuid me töötasime selle üle. Meil on olnud kaks head sessiooni, täna parem sessioon ja ootame põnevusega, milline on tohutu mäng maailma parima meeskonna vastu. Kui tahtsite testi ja väljakutset, et teada saada, milline tegelane meil on, siis me selgitame välja. Ma saan järgmise paari päeva pärast rohkem teada, milline on meie iseloom, meie DNA, isiksus ja milline on meie võitlus.

“Praegu on see jube, sest see on toores ja kõik tulevad meile vastu, mida ma mõistan ja ootan, see tuleb territooriumiga kaasas, kuid me oleme selle jaoks paremad, sest see tõmbab meid kokku. Vagunite mentaliteedil pole üldse mingit ringi, sellised esitused ja tulemused võivad meeskondi turgutada. Nad kipuvad seda tegema Inglismaa koondistega.

Kuigi Sinfield ei oodanud pärast Steve Borthwicki juhitud uue treenerimeeskonnaga liitumist lineaarset arengut, on Inglismaa kõigi aegade kolmanda raskuse kaotuse ulatuse töötlemine võtnud aega.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *