Martial, Antony, McTominay, Eriksen – Manchester Unitedi vigastuste kokkuvõte ja naasmise kuupäevad

Martial, Antony, McTominay, Eriksen – Manchester Unitedi vigastuste kokkuvõte ja naasmise kuupäevad

Manchester United jääb pühapäeval ilma mitme põhimeeskonna mängijata, kui nad tervitavad Fulhamit Old Traffordil FA karikavõistluste veerandfinaalis.

Kesknädala võit Real Betisega võõrsil uusi vigastusmuresid ei tekitanud, kuigi Antony puudumine meeskonnast haiguse tõttu tuli juba eelnevalt üllatusena. Brasiillane liitus Anthony Martialiga, kes jälgis kõrvalt, kusjuures prantslasest ründaja ei ole veel täielikult taastunud pikaajalisest puusavigastusest hoolimata hiljutisest treeningutele naasmisest.LOE KA: Erik ten Hagil on vigastuste värskendus Anthony Martiali ja Antony kohta

Ten Hag tunnistas reedel, et paar kahtleb pühapäevase karikamängu osas, nagu ka Scott McTominay, samas kui teised pikaajalised eemalviibijad Christian Eriksen ja Donny van de Beek pole samuti saadaval.

Allpool on kokkuvõte Unitedi vigastusuudistest.

Antony

Vigastus: Haigus

Tagastamise kuupäev: 2. aprill vs Newcastle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *