Martin Odegaard tunnistab pärast Arsenali kurnavat Euroopa Liigast lahkumist

Martin Odegaard tunnistab pärast Arsenali kurnavat Euroopa Liigast lahkumist

Arsenali kapten Martin Odegaard tuli lisaajal pingilt pärast Gunnersi kaotust Lissaboni Sportingule ja tunnistas, et lahkumine võib mõjutada nende Premier League’i tiitlikaitsjat.Arsenali peatreener Mikel Arteta annab ülevaate Lissaboni Sportingust

Arsenali kapten Martin Odegaard tunnistas, et Gunners ei mänginud oma tavapärase energiaga, kui nad Lissaboni Sportingi käe läbi Euroopast välja kukkusid.

Mikel Arteta mehed võõrustasid oma Euroopa Liiga viimase 16 kohtumise teises kohtumises Portugali hiiglasi. Poolkaitsja Granit Xhaka viis Arsenali ette, kuid Pedro Goncalves viigistas külaliste kasuks vahetult pärast tunni lõppu, hiilgava chipiga Aaron Ramsdale’i üle.Kumbki pool ei suutnud enne 90. minuti lõppu väljapääsu leida, mis viis mängu lisaajale ja lõpuks penaltiteni. Gabriel Martinelli eksis kahurimeeste neljandast punktilöögist, Nuno Santos tõusis Sportingule edasi.

Martin Odegaard tunnistas, et Arsenal ei olnud Lissaboni Sportingi vastu oma tavapärasel tasemel(BT Sport)

Odegaard tuli lisaajal pingilt, kuid viis Arsenali tavalist alustajat mängisid kõik 120 minutit. Esimesena valitud paremkaitsja Ben White oli samuti sunnitud mängima kõik peale esimese üheksa minuti pärast seda, kui Takehiro Tomiyasut tabas varakult vigastus.

Thomas Partey ja Bukayo Saka tulid samuti pingilt enne 70. minuti piiri, Arteta meeskond lõpetas mängu üheksa oma esimese valiku startijaga. Ning murettekitavalt tunnistas Odegaard, et tema pool ei kandnud mängu tavapärast energiat.

“Ma arvan, et tegime mõnel mänguperioodil piisavalt, kuid suurema osa mängust ei olnud me sellel tasemel, nagu peaksime olema. Me ei mänginud oma parimat jalgpalli. Lõppkokkuvõttes oli tihe mäng, oleks võinud minna mõlemat pidi,” rääkis poolkaitsja BT Sportile.

RÄÄGI SÕNA! Mis läks Arsenali jaoks Lissaboni Sportingi vastu valesti? Kommenteerige allpool.

Odegaard tuli Sportingu kaotuse lisaajal pingilt

“Nad on hea meeskond, me teadsime seda, olime ette valmistunud. Täna oli see rohkem meist, me ei mänginud nii, nagu tavaliselt, sama energiaga, nagu tavaliselt. Nüüd peame edasi vaatama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *