Märtsis tasumisele kuuluvad DWP maksed – ja muu abi sel aastal

Märtsis tasumisele kuuluvad DWP maksed – ja muu abi sel aastal

Kuna elukalliduse kriis jätkub, otsivad paljud Coventry inimesed arvetega abi. Energia-, majapidamis-, kütuse- ja ostuarved on endiselt kõrged, kuid töö- ja pensioniministeeriumilt (DWP) on raha saada.

Sellel kuul jagatakse abikõlblikele inimestele välja ühekordsed rahatoetused. Teised tulevad alates aprillist.Eelmisel kuul tõusis toidukaupade inflatsioon rekordkõrgele 17,1 protsendile, mis võib potentsiaalselt suurendada majapidamiste iga-aastastele ostuarvetele 811 naela. Samal ajal tõusevad kodumaised energiaarved endiselt keskmiselt 500 naela aastas, kuna valitsuse toetus majapidamistele muutub piiratumaks, hoolimata energiahinna ülempiiri vähendamisest, vahendab Nottinghamshire Live.

Loe rohkem: Mida tähendab viimane Ofgemi energiahinna ülempiir teie arvete jaoks?

Teatati, et hinnalagi alandatakse alates aprillist, praeguselt 4279 naelalt aastas keskmise leibkonna puhul 3280 naelani. Allpool on nimekiri maksetest, mida valitsus järgmistel nädalatel neile õigustatud isikutele välja maksab.

Energiaarvete toetusskeem

Talvel 2022/2023 anti välja 400 naela suurune allahindlus teie energiaarvete katmiseks. Seda nimetatakse energiaarvete toetusskeemiks (EBSS).

Soodustust saavad kasutada kõik kodumaise elektriühendusega leibkonnad Inglismaal, Šotimaal ja Walesis. Soodustust saate ikkagi, kui:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *