Mateo Kovacic võis aidata Graham Potteril teha N’Golo Kante Chelsea naasmisotsuse

Mateo Kovacic võis aidata Graham Potteril teha N'Golo Kante Chelsea naasmisotsuse

Chelsea kindlustas laupäeval kolmanda järjestikuse võidu ülekaaluka esitusega ja võiduga Premier League’is Leicester City vastu. Blues lõpetas eelmisel nädalavahetusel Leedsi vastu peetud kuuemängulise võiduta mängu, enne kui vaid mõni päev hiljem pääses Dortmundi Borussia arvelt Meistrite liiga veerandfinaali.

Pärast 2023. aasta väljakutseid pakkuvat esimest kuud näivad asjad Graham Potteri ja Chelsea jaoks lõpuks positiivses suunas liikuvat. Vaatamata sellele, et Leedsi vastu peetud napis võidus hoiti nulli, leidsid paljud siiski, et küsimused vajavad vastuseid, kuna kõige olulisem test saabus neli päeva hiljem.Kuna Blues on kümnendal kohal ja olulise arvu punktide kaugusel nelja parema sekka jõudmisest, oleks praegune Meistrite liiga kampaania klubi jaoks hooaja määrav. Hiljutine vorm ja üheväravaline puudujääk näitasid, et väljapääs oli tõenäoline, kuid Kai Havertzi ja Raheem Sterlingi väravad kindlustasid Bluesi koha järgmises voorus.

LOE ROHKEM: Todd Boehly suvised üleminekuprioriteedid selgusid, kuna Chelsea ja Arsenal peavad Palmeirase staariks

Vaid neli päeva hiljem tegi Chelsea järjekordse suurepärase esituse, saavutades teenitud võidu Leicesteri vastu, lüües kolm väravat esimest korda pärast võitu Wolvesi üle 8. oktoobril 2022.

Kõigis neis kokkupõrgetes on järjekindel esineja olnud Mateo Kovacic. 28-aastasele poolkaitsjale on Thiago Silva ja Cesar Azpilicueta puudumisel antud kaptenipael ning ta suutis Leicesteri üle võitu anda mõlemas väljaku otsas.

“Muidugi on tore väravaid lüüa ja mul on väga hea meel meeskonda aidata,” selgitas horvaat mängujärgselt pärast seda, kui tema hilinenud pallivise tegi seisuks 3:1. “Aga minu jaoks on kõige tähtsam kolme punkti saamine. Seistsime Leicesteri füüsilisele väljakutsele vastu ja arvan, et oleme viimase nädala jooksul näidanud üles palju iseloomu, et võita kolm tähtsat võitu.

“Teadsime, et peame tõusma ja nagu Chelsea, teeme seda alati. Nüüd on väljakutse tagada, et me esitaksime selliseid esitusi järjepidevalt ja jätkaksime tabelis ülespoole liikumist.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *