Mida asjatundjad pärast tema plahvatuslikku röökimist räägivad

Mida asjatundjad pärast tema plahvatuslikku röökimist räägivadAntonio Conte plahvatuslik löök pärast Tottenhami 3:3 viiki Southamptonis sai laupäeval Premier League’i asjatundjate seas teravalt vaieldavaks teemaks, kuna Jamie Carragher ja endine Spursi poolkaitsja Jamie O’Hara väitsid, et itaallane rääkis lootuses kaotada oma töö. põhja Londonis.

Raevunud oma meeskonna kapituleerumisest teisel poolajal, mis nägi ette, et Spurs viskas Premier League’i alumises seisus oleva meeskonna ees kaheväravalise edumaa, tembeldas Conte oma mängijaid “isekateks” ja süüdistas neid halvustavas sõnas, et neil puudub “tuli silmis”. röökima pärast matši.

Itaalia mänedžer, kes nägi selle kuu alguses pealt, kuidas Spurs FA karikasarjast ja Meistrite liigast välja kukkus, peaks klubist lahkuma, kui tema leping hooaja lõpus lõppeb, kuigi mitmed Premier League’i asjatundjad arvavad, et tema riskantne tiraad oli lihtsalt äkk. püüdma kiirendada tema vältimatut lahkumist.

Pärast Spursi pettumust valmistavat viiki St Mary’s, mille tulemusel Londoni põhjaosa edestas nelja parema hulgas Newcastle’i vaid kahe punktiga, säutsus Carragher: “Conte tahab sel rahvusvahelisel vaheajal vallandada. Spurs peaks ta lihtsalt oma viletsusest välja ajama ja tegema seda täna õhtul.

Tema lahkheli tekitanud sotsiaalmeediapostituse sai kiiresti rusutud Gary Neville’i poolt, kes lihtsalt lükkas selle ettepaneku peotäie naerutavate emotikonidega kõrvale, mitte nõustudes arusaamaga, et Conte otsis kotti aktiivselt.

Spurs juhtis Southamptonit 16 minutiga 3:1, kuid viigistas lõpuks 3:3

Conte raevukas röögatus

Itaallane kritiseeris laupäeval plahvatuslikus räuskamises oma Tottenhami mängijaid ja klubi kultuuri.

Ta ütles: ‘Nad on siin harjunud. Nad ei mängi millegi olulise nimel. Nad ei taha pinge all mängida. Nad ei taha stressi all mängida. Sel viisil on see lihtne. Tottenhami lugu on selline.

“Ma ütlesin, et tahan tuld näha, aga ma pole seda näinud. Ütlesin, et tahan näha tuld nende silmis, nende südames. Ma tahan näha õiget vaimu. Mitte ainult treeningutel, vaid ka väljakul, sest just siin muudate midagi.

“Siiani üritan olukorda varjata, kuid ees on 10 mängu ja mõned inimesed arvavad, et suudame võidelda. Mille eest võidelda? Selle vaimu, sellise suhtumise, selle pühendumisega? Mida? Seitsmenda, kaheksanda, kümnenda koha eest?

„Ma ei ole harjunud selles ametis olema. Olen tõesti ärritunud ja igaüks peab võtma oma vastutuse. Mitte ainult klubi, juht ja personal. Mängijad peavad sellesse olukorda kaasama, sest on aeg seda olukorda muuta, kui Tottenham soovib muutuda.

“Kui nad tahavad nii jätkata, võivad nad muuta juhti, palju juhte, kuid olukord ei muutu. Usu mind.’

Manchester Unitedi legend vastas ka laupäeval fänni säutsule, mis tuletas talle meelde, kuidas Carragher ja Micah Richards andsid talle selle eest, et ta ei tahtnud Contet mõnel hooajal Old Traffordil osaleda.

Küsimusele, kas ta mäletab kriipsu, vastas Neville: “Oh, ma tean, ma mäletan.”

Jätkates oma sotsiaalmeedias tihast Neville’iga, vastas Carragher: “Jah, te oleksite pigem hoidnud selle sarja võitja Ole (Gunnar Solskjaer)! Siis tahtsid sa Pochettinot, mitte Erik ten Hagi. Ma ütlesin sulle, et Erik ten Hag on parem valik, aga sa ei kuulanud.

Mujal ütlesid Conte eepilise räuskamise kohta oma sõna endine Walesi kapten Ashley Williams ja endine Premier League’i ründaja Dion Dublin.

Täides oma kohusetundlikke ülesandeid mängus The Day, ütles Williams: “Oleks huvitav teada vestlust riietusruumis – kas ta ütles sama mängijatele näkku või tuli pärast välja?

“Tal on küllalt ja paljud asjad, mida ta ütleb, nõustuksid enamikuga. See on nii, nagu ta seda ütleb. Mulle ei meeldinud see, et ta ütles, et see pole minuga seotud, vaid kõik teised. Kuid ta võib väljakul asju mõjutada.

Kuigi Williams nõustus Conte punktidega ja mõistis, miks itaallane oma avaliku väljaütlemise tegi, soovitas Dublin, et ta ise oleks mänedžeri kommentaaride peale raevunud, kui ta oleks endiselt Premier League’i staar.

‘[If I’m a player], ma pean teda tõmbama. Peaksite sisse minema ja ütlema: “Ütle mulle näkku, ärge minge ja tehke seda avalikult”.

“Ma arvan, et tema punktid on tulnud puhtast vihast ja kirest. Seda avalikult teha ei ole õige viis.

Tottenhami esimehel Daniel Levyl on nüüd üle koondisepausi teha suur otsus – Spurs on vaid ühe libisemise kaugusel, et kaotada oma edu nelja parema hulgas.

Gabby Agbonlahor usub, et praegu on parim valik, kui Tottenham itaallasest mänedžeri vallandaks
Jamie O’Hara ei nõustunud avaliku viisiga, kuidas Conte oma mängijaid kritiseeris

Newcastle, kes saavutas viimase hingetõmbega võidu Nottingham Forestis tänu Alexander Isaki reedesele vaheajakaristusele, on kahe mänguga kahandanud vahe vaid kahele punktile Põhja-Londoni koondise ees.

Samal ajal tunnevad Liverpool, Brighton ja Brentford kumbki, et neil on välisvõimalus järgmisel hooajal Meistrite liigasse kvalifitseeruda, eriti kui Tottenham demonstreerib Conte juhtimisel ebaühtlast vormi.

Gabby Agbonlahor tegi ettepaneku, et Levy parim valik oleks Conte viivitamatult vallandada, isegi kui see tähendab teatepulga üleandmist noortetreenerile, mitte täiskohaga asendaja sissetoomist.

Parim, mida Spurs praegu teha saab, on Contest lahti saada. Isegi kui annad selle U23 mänedžerile hooaja lõpuni. Viige mängijad tagasi ja võitlege nelja parima eest. Pole mõtet, et mänedžer oleks praegu nende,” ütles ta laupäeval TalkSPORTile.

“Tule esmaspäeva hommikul, nad lähevad mõne mängijaga tülli. Nägime, mis juhtus ka Richarlisoniga. Kui ma oleksin praegu Spurs, vallandaksin ta lihtsalt. Ta tahab lahkuda, see ei tööta ja tema jäämine võib Spursile maksma minna nelja parema hulka.

Samal ajal ei nõustu O’Hara, kes oli Tottenhamis 2008. aastal, kui klubi võitis viimati trofee (Liigakarika), kuid Conte seisukohtadega kire ja soovi puudumise kohta Spursis, kuid nõudis tungivalt, et ta ei saaks mänedžeri toetada. tapab oma meeskonna.

Conte kriitika klubi kultuuri kohta, mis seostub otseselt tipus oleva Levyga, ei sobinud samuti endisele poolkaitsjale selles osas, kuidas Spurs platsil mängib.

Ta ütles talkSPORTile: “Daniel Levy ei vali meeskonda, Daniel Levy ei sisenda mängijatesse mentaliteeti, Daniel Levy ei puhka Harry Kane’i FA karikavõistlustel palju, Daniel Levy ei mängi 3:4. -3 moodustamine.

“Ma ei nõustu Levy kriitikaga ja olen seda varemgi klubi edasiviimise kohta öelnud, ta pole aidanud ega toonud parimaid mängijaid, kuid Conte kommentaarid ei ole õiged.

“Ma ei nõustu kommentaaridega kire, võidusoovi ja mängijate mentaliteedi kohta, kuid see on nii, kuidas ta seda ütles, kus ta seda ütles ja selle ajastust.”

“Ma ei saa selja taha, kui mänedžer tapab oma meeskonna, kui tulemas on rahvusvaheline paus ja ta ütleb Levyle põhimõtteliselt: “Ma palun, et sa mind vallandaksid.”

Lõpuks soovis Jamie Redknapp avaldada oma seisukohti Tottenhami Conte mõistatuse kohta.

“See on mehe emotsioon. Praegu on ta sunnitud oma lepinguolukorraga olukorda, kus tundub, et aasta lõpus ta tõenäoliselt sinna ei tule,” sõnas endine Tottenhami poolkaitsja.

Mitmed asjatundjad arvavad, et Conte väljaheide põhjustab Tottenhami riietusruumis hõõrumist
Daniel Levy peab nüüd otsustama, kas ta vallandab itaallase mängupausi ajal või mitte

“Tundub, et tema positsioon on muutunud peaaegu vastuvõetamatuks. Ma ei saa aru, kuhu see siit edasi läheb. Ütlesin seda aasta alguses, et tundus, et ta räägib töölt lahkumisest. See ei üllataks mind, Tottenham on enne karikafinaalturniire mänedžerid vallandanud.

“Kui hakkate mängijaid välja valima, mis on kindel viis riietusruumi kaotamiseks, siis ma ei näe seda. Peamiselt räägib ta omanikest, esimees pole karikat võitnud, palju häid juhte, aga nad pole midagi võitnud.

“Tõenäoliselt tunneb ta, et kui nad juhivad, ostavad nad kunagi teie jaoks vajalikke mängijaid. Arvasin, et ta võib olla esimene inimene, kes saab kuningriigi võtmed ja ta saab osta kõik mängijad, keda ta soovib.

“Teda on peale surutud palju mängijaid. Tal on kahe-kolmeaastane periood. Sel perioodil tunneb isegi ta, et ei suuda Tottenhamis võita ja see on üsna kahetsusväärne olukord.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *