Mida bussireisijad ütlesid, et nad peavad laupäeval enne igapäevast streiki tegema

Mida bussireisijad ütlesid, et nad peavad laupäeval enne igapäevast streiki tegema

Bussireisijaid, keda hakkavad mõjutama esmaspäevast algavad igapäevased streikid, kutsutakse üles kontrollima viimast teavet selle rea kohta laupäeval pärast seda, kui juhid hääletavad käimasoleva tüli käigus parema palgapakkumise üle. Praegusel hetkel algavad esmaspäeval, 20. märtsil kogu West Midlandsis igapäevased bussistreigid, mis toovad tuhandetele tohutuid häireid ja viletsust.

Laupäeval on viimane võimalus streike ära hoida, kui 3000 National Expressi (NX) juhti hääletatakse uue palgapakkumise üle. Hääletamine läheb lukku keskpäeval ja tulemus tehakse teatavaks hiljem pärastlõunal.Inimesi, keda tööaktsioon võib mõjutada, kutsutakse üles otsima uusimat teavet veebisaidilt nxbus.co.uk. BirminghamLive’il on ka kõik viimased uudised streikide ja selle reisijate jaoks tähenduse kohta.

LOE VEEL: Igapäevane West Midlandsi buss algab uuesti, kuna teatati suurte häirete uuest kuupäevast

Autojuhid streigivad järjest palkade pärast. NX kinnitab, et on teinud oma töötajatele õiglase pakkumise, kuid ametiühing Unite on väitnud, et see lukustab autojuhtidele kolmeaastase palgalepingu. NX haldab 93 protsenti West Midlandsi bussivõrgust ning tegevus põhjustab suuri häireid pendelrändajatele, ostlejatele, inimestele, kes peavad jõudma koolidesse ja arstide vastuvõtule ning muul põhjusel piirkonnas ringi liikuma.

Kui streik jätkub, pakub operaator oluliselt vähendatud teenust, kusjuures enamik busse sõidab haiglaliinidel. Teenused, mis töötavad, on harvemad ja ei tööta nii hilja kui tavaliselt.

NX West Midlandsi pressiesindaja ütles: “Me vabandame oma klientide ees ebamugavuste pärast, et nad ei saa veel esmaspäeval reisida planeerida. Loodame siiralt, et autojuhid võtavad vastu meie suurepärase 14,3% palgatõusu pakkumise, mis tõstab kogenud juhi palga peaaegu 33 000 naela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *