Mida tegid endised Arsenali staarid Ian Wright ja Paul Merson, kui Reiss Nelson lõi värava Bournemouthi vastu

Mida tegid endised Arsenali staarid Ian Wright ja Paul Merson, kui Reiss Nelson lõi värava Bournemouthi vastu

Arsenali ääreründaja Reiss Nelson on pälvinud viimasel päeval palju kiidusõnu, kuna tema hilinenud tabamus näitas, et Gunners teenis Emiratesi staadionil Bournemouthi ees kõik kolm punkti. Akadeemia lõpetaja toetas kõike, mis on viimase kampaania jooksul olnud, näidates pärast raskeid tagasilööke palju iseloomu.

Kodumeeskond jäi mängu esimese üheksa sekundiga väravast maha ja tabas end ootamatult, kui Cherries valis kahurimängijad peale avalöögi, võimaldades Phillip Billingul skoori avada. Teisel poolajal Marcos Senesi eduseisu kahekordistati, lisades kodumeeskonnale vaid väljakutset.Nad reageerisid peaaegu kohe, kui Thomas Partey ja Ben White leidsid kiirtule duublis värava taha. Kolmas värav näis neile olevat tabamatu kuni mängu viimase tegevuseni, sügaval lisaajal, kui Nelsoni tabamus kasti äärelt nurka pesitses.

LOE ROHKEM: “Unistus on saamas reaalsuseks” – Riiklik meedia andis otsuse Arsenali hilise võidu üle Bournemouthi üle

Emotsioonid möllasid nii väljakul kui ka väljaspool seda, kuna paljud ei olnud päris kindlad, mida oma rõõmupuhanguga mängu sellisel otsustaval hetkel peale hakata. Ainuüksi see näis kirjeldavat, kui oluline see löök võib hooaja lõpuks tiitlivõistluse otsustamisel olla.

Sellele reageerisid ka paljud endised kahurimängijad, Paul Merson ütles Sky Sportsi mängust: “Nelson läheb lööma… milline värav! Milline värav! Milline värav! Värava on löönud Reiss Nelson , milline värav! Tuleb välja kasti äärele ja ma olen öelnud, et tal on vabalöök. Ta lööb selle maha ja selle pool lendu lendab kaugemasse nurka ja Arsenal lööb viie [points] selge [of Manchester City] jälle.”

Samuti filmiti filmis Ian Wright, kes reageeris hilisele streikile, oma armastust Nelsoni vastu pärast värava löömist, kui teda nähti ringi hüppamas. Sotsiaalmeedia postituses nähti teda ütlemas: “Reiss! Jah! No way, oh Reiss, ma armastan sind Reiss!”

Reaktsioon näitab, kui oluline eesmärk võib olla Arsenali jaoks nende püüdlustes võita sel hooajal taas Premier League’i tiitel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *