Middlesbrough 1:1 Stoke City: keerulise öö tõttu peab Boro punktiga leppima

Middlesbrough 1:1 Stoke City: keerulise öö tõttu peab Boro punktiga leppima

Middlesbrough pidi Riverside’i keerulisel õhtul punktiga leppima, kuna Chuba Akpomi hooaja 23. liigaväravast ei piisanud kolme punkti võitmiseks.

Toredas mängus, mis kunagi päris hästi ei sujunud, sai Stoke Michael Carricki ametiaja jooksul just teist korda Riverside’i ja võttis kodumeeskonnalt punkte. Boro vaatenurgast, vaatamata varajasele juhtpositsioonile, ei kogunud nad kunagi oma tavalist energiat ega oskust letargilises väljanägemises.Algas siiski hästi. Akpom on olnud väravate tuju terve hooaja, kuid see oli eriti tugev Stoke City vastu. Ta viis Boro juhtima esimese poolaja keskel, olles juba avaviiel minutil lähedalt löönud ja ka latti põrises.

Tema esimene võimalus tekkis, kui ta kasutas ära Ben Wilmoti vea tagaotsas. Ta jooksis läbi, kuid lõi pärast loo jutustamist oma löögi nurga alt näoga ära. Tema teine ​​võimalus oli palju veenvam, kuna ta kasutas talle Stoke’i kaitsjatelt D äärel antud ruumi ühe värava kõverdamiseks. See võitis Jack Bonhami, kuid mitte põiklatti.

Akpom sai aga oma hooaja 23. liigavärava 23 minutiga. Kui ta võitis palli väljaku keskel, pani ta selle kiiresti käest ja suundus kasti, saades lõpuks selle Riley McGreelt tagasi, et see koju lüüa. Tekkis vaidlusi, kuna Ben Pearson jäi pärast pallikaotust maas, kuid see on üks, mis tuleb alla anda, üritades kontrat peatada ja kohtunikku ei petta.

See oli väga stop-start mäng. Boro ei saanud seetõttu kunagi päris oma tavapärast rütmi, vaid vaatas letile ähvardusena tavalisi võimalusi välja nikerdamata. Külalised ei olnud esimesel poolajal Zack Steffeni väravat eriti ohustanud, kuid kasvasid aeglaselt võitlusse.

Nad viigistasid otse intervalli ajus ja see oli Boro vaatenurgast liiga lihtne. Pikk põikpall lõi Ryan Gilesi katsed seda välja lõigata, vabastades vasakult Ki-Jana Hoeveri. Ta suutis karistusalasse murda, kuid tema pingutus oli otse Steffeni poolelt ja oleks tulnud päästa. See läks otse ameeriklasest läbi ja mõlemad pooled läksid sisse, kodumeeskond oli mõnevõrra šokeeritud.

Boro ei jõudnud kunagi nende tavalisse voolu, kuigi osa au pidi jääma Stoke’ile. Ebamugav pool, kes tuli mängust välja torkima, sai hakkama. Ilma palju ähvardamata kasvasid nad poolajale ja asusid Borot tagasi tõrjuma, enne kui värav sündis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *