Mikel Arteta osutab näpuga Arsenali staaridele ja kurdab Euroopa Liigast lahkumisel tekkinud vigastushädasid

Arsenali uudised: Jakub Kiwior kannatab raske debüüdi, kuna Mikel Arteta märkab nõrkust

Arsenal on olnud sunnitud koondama kõik oma jõupingutused oma katsetele lõpetada pikaajaline liigatiitli ootamine pärast nende Euroopa Liiga väljalangemist Lissaboni Sportingi käest neljapäeva õhtul.Arsenal v Sporting CP – pildid

Arsenali peatreener Mikel Arteta oli oma staarides pettunud, kuna ei hoolitsenud palli eest piisavalt, kuna tema meeskond langes neljapäeval Euroopa Liigast välja.

Algselt näis Gunners olevat teel veerandfinaali, kui Granit Xhaka oli neile juhtima viinud. Pedro Goncalves viigistas poolajajoonelt vapustava pingutusega.Skoorid püsisid sellest ajast võrdsena kuni titaanliku viigi lõpuni, enne kui Gabriel Martinelli nägi oma penalti tõrjumises, kui Sporting kinnitas nende edasipääsu. Arteta oli oma poole suhtes äärmiselt kriitiline nende esinemiste pärast suurema osa mängust, kui ta üritas väljapääsuga leppida.

BT Sportiga rääkides ütles hispaanlane: ” [It’s a] tohutu löök, ilmselgelt. Eriti esimesel 75 minutil oli hetki, kus me ei olnud oma tasemel. Andsime iga palli ära.

“Meil ei olnud võimet mängu domineerida ja mängu viia sinna, kuhu tahtsime. See on tõsi, et viimase 15 minuti jooksul oli meil võimalusi ja lisaajal oli võimalus see võita. Kui see läheb alla penaltite osas on see palju ebakindlust ja me kaotasime selle.”

Arteta hinnang läks veelgi raevukamaks, kui ta tunnistas, et tema pool ei konkureerinud piisavalt külalistega. Ta lisas: “Ma arvan, et see oli väga erinev mäng [to the first leg].

“Eriti see, et me ei võitnud piisavalt duelle, kui neid teatud aladel pidasime. Nad oskavad väga hästi neid kaste ja teise liini rünnata ning me ei pannud palli piisavalt hästi surve alla, et seda teha.

Mikel Arteta jäi Lissaboni Sportingule kaotuse ajal oma poole peale vihaseks(Getty Images)

“Iga kord, kui me nendel aladel palli tagasi saime, andsime selle ära. Meil ​​ei olnud palli pidevalt ja see tekitas tõeliselt lahtise üleminekumängu, mida me mängida ei tahtnud.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *