Mikel Arteta vigastusmured saavad reaalsuseks, kui Arsenali staar lahkub staadionilt karkudel

Mikel Arteta vigastusmured saavad reaalsuseks, kui Arsenali staar lahkub staadionilt karkudel

Arsenali väljakutse Premier League’i tiitlile muutub raskemaks pärast seda, kui Takehiro Tomiyasu ja William Saliba said vigastada Lissaboni Sportingule saadud kaotuses.Arsenal v Sporting CP – pildid

Arsenali lüüasaamist Lissaboni Sportingult ja Euroopa Liigast lahkumist täiendasid neljapäeva õhtul Takehiro Tomiyasu ja William Saliba vigastused.

Sporting lükkas Gunnersi penaltitega konkurentsist välja pärast seda, kui viik lõppes Emirates Stadiumil toimunud lisaajal 3:3. Granit Xhaka viis Arsenali 19. minutil juhtima, kuid Sporting viigistas Pedro Goncalvese suurepärase kaugvärava väravast. Gabriel Martinelli nägi seejärel oma punktilöögi tõrjumist, kui portugallased võitis veerandfinaali 5:3.Mikel Arteta tegi pühapäeval Fulhami 3:0 võitnud meeskonnas viis vahetust, kuid tema rotatsioonikatsed ei andnud soovitud tulemust. Tomiyasu tuli välja vahetada Ben White vastu vaid üheksa minuti pärast, kui ta vigastas end tõrjumisel. Jaapani koondislast nähti hiljem karkudega staadionilt lahkumas.

Asi läks hullemaks 21. minutil, kui ka Saliba pidi pealtnäha seljavigastuse pärast maha tulema. Arsenal jääb Premier League’i tiitliheitluses Manchester Cityst viie punkti kaugusele ja vigastused olid viimane asi, mida Arteta oma Euroopa Liiga rünnakutelt tahtis.

“Tomiyasu näib oma reaktsiooni põhjal üsna tõsine [away] ja mida ta mulle ütles, aga ilmselgelt on see väga vara,” ütles ta oma mängueelsel pressikonverentsil. “Willy? Ma ei tea, tal oli ebamugavustunne ja ta ei saanud jätkata, mistõttu pidime ta välja viima.

Takehiro Tomiyasu lahkus Emiratesi staadionilt karkudel(GLYN KIRK / AFP Getty Images kaudu)

RÄÄGI SÕNA! Kui palju need vigastused Arsenali tiitlilootustele on? Kommenteerige allpool.

Küsimusele vigastuste pikaajaliste tagajärgede kohta lisas Arteta: “Oleme kogu hooaja jooksul vigastusi kandnud. Meil oli Emile [Smith Rowe] neli kuud väljas, [Gabriel] Jeesus neli kuud, Toomas [Partey] poolteist kuud, Alex [Zinchenko] kaks ja pool kuud, Eddie [Nketiah] poolteist kuud. Meil oli juba päris palju vigastusi, aga saime nendega hakkama.

“Pettumus ei kao kuhugi, see on nüüd olemas. Kuid on ka selgust. Praegu on jäänud 11 mängu ja meil on ees finaal Crystal Palace’i vastu. Peame taastuma ja kogu fookuse sinna panema ning võitma.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *