Miks Kim Kardashian on Emiratesi staadionil, et pidada Arsenali ja Sporting Euroopa Liiga viigimängu

Miks Kim Kardashian on Emiratesi staadionil, et pidada Arsenali ja Sporting Euroopa Liiga viigimängu

Ameerika seltskonnatäht Kim Kardashian on täna õhtul Emiratesi staadionil, et pidada Arsenali Euroopa Liiga mängu Sportinguga. Isiksus on saabunud Põhja-Londonisse, et filmida Gunnersi staadionil dokumentaalfilmi.

See juhtus pärast seda, kui tema poeg Sainti nähti jaanuaris sünnipäevapeol Arsenali kolmandas komplektis, tekitades vihjeid, et leibkond on Põhja-Londoni rõivaste innukad fännid.Kardashian on juba jaganud pilte staadioni telgitagustest, sealhulgas pilte Prime’ist, Arsenali ametlikust spordijookide tarnijast ja pilte William Salibast, kes kaunistab mängupäeva programmi.

LOE VEEL: 11 Ameerika kuulsuse Arsenali fänni, sealhulgas räppar Jay-Z ja näitleja Jamie Foxx

Kim Kardashianist on saanud üks planeedi suurimaid mõjutajaid pärast seda, kui ta 2007. aastal sai kuulsuse saates Keeping Up with the Kardashians. Nüüd jälgib tema iga liigutust tähelepanelikult tema jälgijate armee ja tema postitus emiraatides tõmbas kindlasti tähelepanu. .

Kim Kardashian jagas oma Arsenali asukohta sotsiaalmeedias

Gunnersil on sama suur sotsiaalmeedia kohalolek, kuna nende 59 miljoniline jälgija on jalgpalliklubide seas kõrgeimad.

Kardashian poleks esimene kõrge profiiliga tegelane, kes võtab Arsenali oma valitud klubina. Kuulsuste Arsenali fännide hulgas on räppar Jay-Z ning näitlejad Jamie Foxx, Matt Damon ja Andrew Garfield.

LUGEGE EDASI:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *