Miljonäriks peeti jubedaks pärast 100 000 dollari pakkumist naisele lennu ajal

Miljonäriks peeti jubedaks pärast 100 000 dollari pakkumist naisele lennu ajal

Tehnilist miljonäri nimetati jubedaks pärast seda, kui ta pakkus naisreisijale 100 000 dollarit (83 000 naela), kui naine maski eemaldaks. Ameerika ettevõtja Steve Kirsch väitis end hämmelduses pärast seda, kui naine keeldus tema kindlasummalisest pakkumisest ja hoidis reisi ajal oma nägu katmas.

Hr Kirsch väidab, et ütles tema kõrval olevale esimese klassi reisijale, et maskid “ei tööta” ja et ta maksab naisele tohutu tasu, kui naine nõustub selle ära võtma, vahendab Mirror. Ärimeest, kes oli üks kahest inimesest, kes iseseisvalt optilise hiire leiutas, on varem süüdistatud Covid-19 vaktsiinide kohta valeinformatsiooni levitamises pandeemia ajal.Ta selgitas Twitteris oma viimast vastuolulist triki, kuid teistele sotsiaalmeedia kasutajatele avaldas tema pealetükkiv käitumine vähem muljet. Ta kirjutas: “Olen praegu Delta lennu pardal.

“Inimene, kes istus minu kõrval esimeses klassis, keeldus 100 000 dollarist, et maski kogu lennuks eemaldada. Pole nalja. See juhtus pärast seda, kui ma selgitasin, et need ei tööta.”

Esialgu pakkudes talle 100 dollarit, ütles ta: “Juhtisin tähelepanu sellele, et kui ta söömise ja joomise jaoks maski eemaldas, võib ta nakatuda ühe hingetõmbega. Nii et ta avalikustas täielikult.

“Ta võttis maski maha kohe, kui hommikusööki serveeriti. Sest kõik teavad, et söömise ajal ei saa te nakatuda.”

Steve Kirschi said sotsiaalmeedia kasutajad võrgus pähe pärast seda, kui ta selgitas oma “jubedat” pakkumist (Pilt: @stkirsch)

Võrreldes naist nendega, kes investeerisid kokku kukkunud tehnikapanka SVB, viskas ta nalja: “Võib-olla istun järgmine kord kellegi kõrvale, kellel oli Silicon Valley pangas konto.” Teised Twitteri kasutajad olid aga kiired teda üleolevate veidruste pärast kritiseerima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *