Millal on FA karika veerandfinaali loosimine? Man City ja võib-olla Manchester United, et leida järgmised vastased

Millal on FA karika veerandfinaali loosimine telekanalite ja pallinumbritega Man City ja Manchester Unitedi ees

Manchester Unitedi eesmärk on kolmapäeva õhtul FA karikavõistluste veerandfinaalis liituda Manchester Cityga.

Pep Guardiola meeskond alistas teisipäeval Bristol City, kusjuures Erik ten Hagi meeskond tervitas West Ham Unitedi Old Traffordile ühes neljast täna õhtul toimuvast mängust. Unitedi mänedžeri jaoks on see tema esimene kampaania sellel võistlusel ja see on võimalus pärast eelmisel nädalavahetusel Carabao karika tõstmist kodumaine duubel võita.Siin on kõik, mida pead teadma veerandfinaalide loosimise kohta…

Millal on loosimine?

See toimub kolmapäeval pärast seda, kui Sheffield United võõrustab viienda ringi viimases mängus Tottenham Hotspuri. Seda tehakse otseülekandena BBC One’i mängujärgses kajastuses, mis peaks lõppema umbes kell 22.00, välja arvatud lisaaeg või penaltiseeria, ning seda voogesitatakse ka võistluse sotsiaalmeedia kanalites.

Mis on pallinumbrid?

1 Southampton või Grimsby Town
2 Blackburn Rovers
3 Brighton & Hove Albion
4 Sheffield United või Tottenham Hotspur
5 Fulham
6 Manchester City
7 Manchester United
või West Ham United
8 Burnley või Fleetwood Town

Millal on veerandfinaalmängud?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *