Millises pubis serveeritakse Merseyside’i parimat Guinnessi?

Millises pubis serveeritakse Merseyside'i parimat Guinnessi?

Püha Patricku päev on üks esimesi asju, millele paljud scouserid igal aastal kalendris tähelepanu pööravad.

Sügavate Iiri juurtega linnana on õige, et tähistame Püha Patricku päeva stiilselt ja õnneks langeb sel aastal suur päev reedele. Seega võite garanteerida pika pidutsemise õhtu, kus Guinnessi gallonid hilisõhtuni voolavad paljude jaoks.Oleks ebaviisakas mitte tähistada Püha Patricku päeva väikese Guinnessiga ja meil on õnn, et üle Liverpooli asub palju Iiri pubisid. Võib peaaegu tunduda, nagu kõnniksite mõnes piirkonnas Iiri linna tänavatel.

Kas Scousers on aastakümnete jooksul Iiri kultuuri tõeliselt omaks võtnud või me lihtsalt armastame Guinnessi – või mõlemat. Mõlemal juhul on Püha Patricku päev siinkandis tohutu asi ja Liverpooli inimesed ei lükka kunagi vana head põlvili.

Kui plaanite minna sellel Püha Patricku päeval jääkülma pinti Iiri stout’i nautima, siis öelge meile, kuhu suundute ja kuhu kallab piirkonna parimat pindi Guinnessi?

Alates kauaaegsest Iiri pubist Shenanigans kuni uuemate pubideni, nagu Punch Tarmey’s, on igal Iiri pubil oma ainulaadne võlu ja viis Guinnessi valmistamiseks.

Võib-olla on see unenäoline aromaatne maitse, mis teie jaoks lõhkub, või võib see olla isegi ideaalne maitse. Võib-olla teate mõnda baari, millel on omapärane viis Guinnessi valmistamiseks? Või on see atmosfäär, mis muudab teie Guinnessi pisut magusamaks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *