ministrid tõmbavad 2030. aasta roheliste eesmärkide saavutamisel pidurit

Aüle Kanali, on roheline autotööstuse unistus põrkunud reaalpoliitikaga. Saksamaa ja Itaalia on otsustanud seista vastu ELi kavale keelustada sisepõlemismootor aastaks 2035, taotledes erandit sünteetilistel kütustel töötavatele autodele. Volkswagenile kuuluv Porsche soovib oma 911 mudelites mootorite kasutamist jätkata. Agnellide perekonnale kuuluv Ferrari on keeldunud ütlemast, millal ta võib lõpetada nende kasutamise oma superautodes. Eelmisel nädalal Brüsselis toimuma pidanud hääletus on määramata ajaks edasi lükatud.

Peaaegu kõikjal, kus te vaatate, vaadatakse rohelist poliitikat üle, kuna buumiaastatel kirjutatud tšekkide väljamaksmine muutub Ukraina sõja ja majanduslanguse ajal kallimaks. Kliimavõitlejad kortsutasid eelmisel kuul, kui BP muutis plaane a

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *