Mu isa suri ilma testamendita — kes saab tema maja?

Olen 69-aastane ja elasin oma isa juures kuni tema surmani, 93-aastaselt, 2020. aasta detsembris. Ta suri testamendita. Tema kodu, 19. sajandist pärit väike suvila, oli tema peamine vara. Olen seal kogu oma elu elanud. See on kohandatud minu vajadustele. Pärast raske puudega (parapleegia) saamist 18-aastaselt hooldasin järgmised 50 aastat oma ema, kes suri 1985. aastal, ja seejärel isa.

Soovin, et suvila, milles ma praegu üksinda elan, omandiõigus antakse üle minu nimele. Soovin võimaldada minu surma korral eraldada minu õdedele-vendadele võrdsed osad kinnisvarast.

Minu kaks venda ja õde nõustuvad isa suuliselt väljendatud sooviga, et suvila läheks mulle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *