Naine, kes väidab end olevat Madeleine McCann, sai näotuvastustarkvara tõttu 90% otsuse selle kohta, kas ta on tüdruku kadunud

Naine, kes väidab end olevat Madeleine McCann, sai näotuvastustarkvara tõttu 90% otsuse selle kohta, kas ta on tüdruku kadunud

Peaaegu lõpliku otsuse selle kohta, kas poolatar Julia Wendell on tõesti Madeleine McCann, on andnud Šveitsi ettevõte.

Julia, kes väidab end olevat Madeleine, ootab kolme DNA proovi tulemusi. Ta ootab ka geneetilist testi pärast seda, kui ta oma väidete pealkirjadesse jõudis.Poola naise Instagrami kontol @IamMadeleineMcCann on üle miljoni jälgija. Ta on seda tohutut kuulajaskonda köitnud oma väidetavate tõenditega.

LOE ROHKEM:

Julia lugu on korduvalt üles võetud, kuna Google kuvab nüüd Madeleine’i asemel Wendelli fotot, kui viimase nime otsitakse. Ilmub peapilt Juliast koos sõnadega “Gerry McCanni tütar”, vahendab Daily Star.

Julia väidab ka, et tal on sama haruldane silmahaigus nagu Madeleine’il – tema paremas silmas on koloboom. Seisund tekib siis, kui osa silmakoest puudub, ja see põhjustab pupilli väära kuju.

Teine väide, mille Julia oma tõenditena esitas, on tema jalal ja põsel olevad tedretäpid, mis näisid olevat kadunud väikelapsega samas kohas. Juhtumi kallal töötav eradetektiiv dr Fia Johansson sõitis Poolasse, et Julia väiteid põhjalikumalt uurida, ja leidis, et Wroclawis – linnas, kus ta väidetavalt üles kasvas – ei olnud tema esimese viie eluaasta kohta ühtegi haigladokumenti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *