Nottinghami pubiviktoriin: testige oma teadmisi meie jookide kohta

Nottinghami pubiviktoriin: testige oma teadmisi meie jookide kohta

Nottinghami omanäolised pubid võtavad osa suurepärasest õhtust, olenemata sellest, kas olete kohalik või lihtsalt külastate. Siin on Trip, Tap & Tumbler, Bell Inn ja Sal, kui nimetada vaid käputäis.

Lisaks sellele, et iga pubi pakkumine pakub laia valikut jooke ehtsast õllest trendikate laagerideni ja veinidest G&T-deni, on igal pubil oma veidrused. Seal on sajandeid väärt ajalugu, kummituslugusid, ekstsentrilisust, elavat muusikat ja palju muud.Ja kuigi tõenäoliselt teate, kust saada parimat pinti Harvey Pale’i, kui palju te tegelikult oma ümbrusest teate? Oleme koostanud lõbusa viktoriini, et esitada väljakutse teie hallidele rakkudele linna parimate jookide kohta. Pange see õlleklaas käest ja uurige, kas olete Nottinghami pubimeister.

Kui te allolevat viktoriini ei näe, klõpsake siin

LUGEGE EDASI:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *