Pärast Haalandi kangelaslikkust soovib Man City 34 väravaga Napoli paari Osimhenit ja Kvaratskheliat

Victor Osimhen and Khvicha Kvaratskhelia

Manchester Cityl on 39 väravaga ründaja, kuid nad tahavad endiselt Victor Osimhenit ja Khvicha Kvaratskheliat, mis tundub petmisena.

AUGARD
Pärast Josko Gvardioli koolitamist olid nad kõik meelt muutnud naeruväärne Erling Haaland teisipäeva õhtul, kuid horvaat on sel suvel paljude kõrgliigaklubide jaoks suur sihtmärk, kuna Fabrizio Romano ütles, et tema peaaegu nimekaim Pep Guardiola hindab RB Leipzigi meest väga.

Kuid neile pakuvad konkurentsi Chelsea – kes üritavad kõik noored kaitsjad üles tõmmata – ja Liverpool, kes vajab Virgil van Dijkile lühiajalist partnerit ja pikaajalist asendajat.

OSIMHEN TAHTIS KA
Tundub vaevu usutav, kuid väidetavalt on Manchester City huvitatud Napoli ründajast Victor Osimhenist, kuigi Ben Jacobs ütleb oma Caught Offside veerus, et nende huvi on “vähem arenenud” kui Chelsea või Manchester Unitedi oma. Kas see on sellepärast, et neil on märtsis juba juhuslikult 39 väravat löönud ründaja?

Jacobsi sõnul ei kiirusta Osimhen Napolist lahkuma, kuid klubi müüb ta tõenäolisemalt maha kui Gruusia ääremängija Khvicha Kvaratskhelia, kes tõmbab ka City ja Newcastle’i tähelepanu. Mis tegelikult ei tundu õiglane.

TIERNEY HIND AVALDAS
Samuti on Jacobsi veerus uudis, et Arsenal on nõus maha müüma äärekaitsja Kieran Tierney, kes on sel hooajal pärast Oleksandr Zinchenko tulekut alustanud vaid nelja kõrgliigamängu.

“Tierney pidas Artetaga näost näkku kõnelusi, et paremini mõista tema tulevikku, ja teda julgustati oma koha eest võitlema. Seega pole väljapääs garanteeritud. Isegi Arteta ei ole veel otsustanud, kas lasta tal minna, kuid see taandub ka sellele, kas Tierney on meeskonnamängijana rahul,” sõnas Jacobs.

“Arsenal nõuaks tasu, mis ületab 25 miljonit naela, mida nad 2019. aastal Celticule maksid. 35–40 miljonit naela on tõenäoliselt lähtepunkt, eriti arvestades, et Tierneyga on leping terve aastani 2026. Ärgem unustagem, et ta oli Madridi Realiga seotud vaid 50 miljoni naela eest. aasta tagasi.”

Väidetavalt tunneb Newcastle “tõelist huvi” Tierney vastu, kui nad otsivad Dan Burni versiooniuuendust, kuigi potentsiaalsete kosilastena mainitakse ka Villat ja Monacot.

LUGEGE: Esiliiga XI: avapäeva alustajad pingile, müüdud või ära visatud

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *