Patrick Vieira vallandas Crystal Palace’i poolt pärast 12 võiduta mängu

Patrick Vieira vallandas Crystal Palace'i poolt pärast 12 võiduta mängu

Crystal Palace vallandas Patrick Vieira, teatas klubi reedel.

Vieira on 2023. aasta Palace’i peatreenerina üle elanud armetu ja on hooaja üheksas Premier League’i juhtohver.

Palee esimees Steve Parish ütles: “On väga kahju, et see raske otsus tehti. Lõppkokkuvõttes on viimaste kuude tulemused asetanud meid liiga ebakindlasse positsiooni ja tundsime, et muutus on vajalik, et anda meile parim võimalus Premier League’i staatuse säilitamiseks.

“Sellest hoolimata on Patricku mõju pärast meiega liitumist 2021. aasta suvel olnud märkimisväärne ning mina ja kõik tema kolleegid hindavad teda kõige rohkem. Ta viis meeskonna Wembley FA karikavõistluste poolfinaali ja auväärse 12. lõpetas eelmisel hooajal põnevat jalgpalli mängides, mis oli klubi jaoks väljakutseid pakkuv ja ülioluline kampaania, arvestades muudatusi, mida me meeskonnas enne tema saabumist tegime.

“Patrick on andnud endast klubile kõik ja me kõik täname teda ja tema meeskonda nende teenimise eest.

“Samuti soovime Patrickule, Osianile, Kristianile ja Saïdile nende tulevikuks parimat.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *