Pensionile jäänud Exeteri taksojuht võitis miljon naela lotovõidu

Pensionile jäänud Exeteri taksojuht võitis miljon naela lotovõidu

Exeterist pensionil olev taksojuht võitis selle kuu alguses (4. märtsil) toimunud loto loosimisel viis numbrit pluss boonuspalli kokkulangemisel miljon naela.

73-aastane Steve Glover ütleb, et kavatseb taas maanteedele sõita ja matkaautoga Šotimaal ringi sõita, et osta lõpuks “väike ristluu” kusagil mägismaal – piirkonnas, millesse ta armus pärast seda, kui ta asus seal mägismaal. RAF.Steve ütles: “Mul ei ole Šotimaal veel kindlat kohta, mida tahaksin koduks nimetada, seega ostan matkaauto, millest saab mu ajutine kodu. Veedan aega ringi reisides ja selle koha tunnetamiseks. uuesti.

LOE VEEL: Tuletõrjujate lahingutehas põleb varastel tundidel

“Ma otsin kena väikest krunti, kus on natuke maad ja kui ma näen õiget kohta, siis tean, et see on see.”

Lisaks oma reisiplaanidele ütleb Steve, et on oma auto, Land Roveri, mis ilmselt oli “viimastel jalgadel”, juba välja vahetanud ja kavatseb osta kaks barrelit Šoti viskit, kuid ta ei ole kindel, kas ta kavatseb seda teha. joo seda või kasuta seda investeeringuna.

“Elu on lühike, sa pead nautima iga hetke ja iga vaba senti ning ma olen kindel, et hakkan seda nautima,” ütles ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *