Pep Guardiola vihjab, mida Man City suvisest üleminekuaknast soovib

Pep Guardiola vihjab, mida Man City suvisest üleminekuaknast soovib

Pep Guardiola märkis, et Manchester City otsib suvises üleminekuaknas teist tüüpi mängijat.

Mänedžer on sel hooajal mitmel korral rääkinud sellest, kuidas meeskond ei ole loodud üleminekuteks, ning alates MM-ist on eelistanud oma kaitset kuhjata keskkaitsjatega nelja rivistusega, et saada hiljutisi võitu Crystal Palace’i ja RB Leipzigi üle. . Vaatamata edule niiviisi mängides ütles Guardiola reedel ajakirjanikele, et Blues on selliste mängijate turul, keda neil praegu ei ole.Äärekaitsja on ilmselge koht, mida vaadata, sest Joao Cancelo on välja langenud ja läks laenule Müncheni Bayernisse ning Benjamin Mendy leping lõpuks lõppes suvel. Otsus jätta Sergio Gomez pigem vasakkaitsjaks põhimeeskonna juurde, mitte saata ta laenule, pole erilist edu toonud.

Loe ka: Kompany pole valmis nõustuma Guardiola ennustusega Man City naasmise eel

City mänedžer kuulutas “tuleviku jaoks nii oluliseks” meeskonnale mitmekesisemaks muutmist pärast selgitades, miks tema meeskond on pidanud kaitses kohanema.

“Me loome täiusliku kolmiku, mis sobib ideaalselt meie mängijatele,” sõnas ta. “Kui meil oli vaja mängida 90 minutit äärekaitsjatega, nagu 95 protsenti meeskondadest mängib nii, ei saa me seda teha. Meil ​​pole praegu mängijaid, kes seda teeksid.

“Meil ei ole tagamängijaid, kes iga kolme päeva tagant üles ja alla läheksid – issand jumal. Meil ​​pole seda omadust, seega peame kohanema.”

Kuigi tagamängijaga tuleb tegeleda, on City suve prioriteet keskväljal. Ilkay Gundogan on hooaja lõpus lepingust väljas ja Bernardo Silva tulevik on ebakindel, jättes meeskonna südamesse võimaliku tühimiku, mis vajab asendamist. Dortmundi Jude Bellinghami vaatavad mitmed Euroopa tippklubid, kuid tõenäoliselt nõuab ta kaheksakohalist tasu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *