poja surm tõi mind tagasi kirikusse

MNick Cave’i söömine Londoni kesklinna kiriku käärkambris – kõvad puidust toolid, mitmesugused kapid ja ämbrid, virnad kahvaturohelisi teetasse – on veidi sürreaalne. Cave’i pikk ja tormiline karjäär viimase poole sajandi ühe silmapaistvama laulja-laulukirjutajana, karjäär, mida iseloomustavad võitlused traumade, sõltuvuste ja inimeste loovuse äärmuslike servadega, ei pruugi näida olevat väga ilmselgelt paika viivat. nagu nii. Kuid kui ta saabub – tuttav kuju, pikk, kõhn, kahvatu, tume ülikond ja valge särk musta mantli all – ei ilmuta tal mingeid desorientatsiooni märke. Nick Cave, kes kasvas üles Austraalia linnas Wangarattas ja laulis selle Püha Kolmainsuses kooripoisina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *