Prantsusmaa vs Wales LIVE ragbi: Pariisis toimunud Six Nations 2023 kohtumise tulemused ja värskendused

Prantsusmaa vs Wales LIVE ragbi: Pariisis toimunud Six Nations 2023 kohtumise tulemused ja värskendused

(REUTERS)

Wales on kuuest rahvusest väljakul kõige dramaatilisema talunud, kuid kui nad suudavad Pariisis Prantsusmaa üle võiduga lõpetada, muudab see õudusshow väljakul millekski vastuvõetavamaks.

Keset kõiki ähvardatud mängijate draama Inglismaa mängu eel kannatas Wales Warren Gatlandi ametiaja õudusunenägude alguses kolme järjestikuse kaotusega, kuid võit Itaalia üle Roomas viimati on Walesi fänne turgutanud.

Prantsusmaa, kes äsja lammutas Inglismaa ja on maailmas esikohal, on kahtlemata suur samm edasi, kuid kuna paljud nende veteranstaarid mängivad eeldatavasti viimases Kuue rahvuse matšis, on Gatlandi vägedel motivatsiooni küllaga.

Les Bleus võib omalt poolt tiitli ikkagi võita – kuigi selleks on vaja ebatõenäolist soosingut Dublinis Inglismaa poolelt, kes on ikka veel eelmise nädalavahetuse Twickenhamis toimunud hävingu pärast, –, kuid isegi kui trofee nendest mööda pääseb, on Fabien Galthie mehed innukad. kodusel MM-il hiljem sel aastal nelja võiduga viiest meistrivõistlustel.

Jälgige Stade de France’i otseülekannet allpool pärast Šotimaa vs Itaalia lõppu:

1679150663

Matši ametnikud

AR: Andrew Brace (Ire) ja Christophe Ridley (inglist)

Harry Latham-Coyle18. märts 2023 kell 14:44

1679150635

La Marseillaise

Stade de France tõstab “La Marseillaise’i” mürataset.

Harry Latham-Coyle18. märts 2023 kell 14:43

1679150554

Kana Wlad Fy Nhadau

Taulupe Faletau seisab kõrvuti kahe Walesi uuema näoga, Tommy Reffelli ja Louis Rees-Zammitiga, kes ühinevad veteranide number kaheksaga, alustades “Hen Wlad Fy Nhadau” algusnootidega. Emotsioon on Alun Wyn Jonesi ja George Northi, eriti esimese silmis selge – see on kindlasti kuue riigi hüvastijätt 66 maavõistluse järel, mis on võistluste ajaloos teine ​​(Sergio Parisse, 69).

Harry Latham-Coyle18. märts 2023 kell 14:42

1679150390

Prantsusmaa vs Wales

Faletau juhib Walesi meeskonna Stade de France’i pinnale, Saint-Denisi staadion juba põrkab. Boonuspunktivõit tooks Prantsusmaa loomulikult kuue riigi tabelis esikoha.

Harry Latham-Coyle18. märts 2023 kell 14:39

1679150292

Taulupe Faletaule sada

Warren Gatland väitis sel nädalal, et kuni kaheksa mängijat võiksid viimase kuue rahvuse esituse teha Walesi särgis, nii et see päev võib mõnele tema vanale mängurile olla täis emotsioone. Taulupe Faletau on olnud Walesi silmapaistev teenija ja üks nende paremaid esinejaid raske kampaania ajal – tsenturion naudib tavaliselt suurimaid mänge ega lase oma poolel oma erilisel päeval alandlikult välja minna.

Harry Latham-Coyle18. märts 2023 kell 14:38

1679149971

Rio Dyer tunneb, et nädal päikese käes on tõstnud Walesi moraali enne Prantsusmaa kokkupõrget

Rio Dyer usub, et nädal päikese käes on aidanud Walesi moraali tõsta enne Guinnessi kuue riigi finaali Prantsusmaa vastu.

Wales lendas Nizzasse pärast võitu Itaalia üle eelmisel nädalavahetusel Roomas, kus nad viimistlesid oma ettevalmistusi, et laupäeval kohtuda Les Bleusiga.

Raske Kuue riigi kampaania – kolm kaotust ja üks võit – nägi ka mängijate streigi ohtu, kuna domineerisid väljakuvälised probleemid.

Kuigi enne Walesi kohtumist Inglismaaga välditi streik, jättis kogu saaga siiski oma jälje.

“Walesis on olnud palju survet ja kogu Walesi ragbi jaoks on see olnud raske väljakutse,” ütles Walesi tiib Dyer.

“Aga me oleme olnud väljas teises kohas päikese käes, mitte lume ja vihma käes, ja see on poiste moraali pisut tõstnud.”

Harry Latham-Coyle18. märts 2023 kell 14:32

1679149791

Meeskonnauudised – Wales

Warren Gatlandi 2023. aasta Six Nationsi valikratta viimane keerutus tähendab, et Walesi peatreener läheb tagasi oma meeskonna mõne kogenuma liikme juurde. Taulupe Faletau tõstab 100. kohal kaheksa ja temaga liitub ka Alun Wyn Jones, kes on muuhulgas tagasi pärast seda, kui ta Itaalia vastu täielikult kõrvale jäi.

Ründajate alggruppi kuulub ka Aaron Wainwright, kes on Gatlandi esimese režiimi viimaste aastate lemmik, kuid esimest korda sellel meistritiitlil. Dan Biggar naaseb poolajal, samal ajal kui Nick Tompkins ja George North asuvad tsentrites ning pärast Liam Williamsi vigastust eelistas Louis Rees-Zammiti sära Leigh Halfpennyle.

Wales XV: Wyn Jones, Ken Owens (kapten), Tomas Francis; Adam Beard, Alun Wyn Jones; Aaron Wainwright, Justin Tipuric, Taulupe Faletau; Rhys Webb, Dan Biggar; Rio Dyer, Nick Tompkins, George North, Josh Adams; Louis Rees-Zammit.

Asendajad: Bradley Roberts, Gareth Thomas, Dillon Lewis, Daffyd Jenkins, Tommy Reffell; Tomos Williams, Owen Williams, Leigh Halfpenny.

Harry Latham-Coyle18. märts 2023 kell 14:29

1679149619

Meeskonnauudised – Prantsusmaa

Pärast seda dünamiidinäitust Twickenhamis nädal tagasi, teeb Fabien Galthie oma prantslaste stardis vaid kaks muudatust. Paul Willemse langes Inglismaa vastu tehtud jõupingutustes kannatanu, kuid Romain Taofifenua pakub lukule sobivalt tugevat kaitset ja moodustab prantslaste ründemeeskonna jämeda parempoolse külje, kusjuures Uini Atoniol lubati pärast peatamist tagasi pöörduda.

Taofifenua kõrgus jätab pingile ruumi veel ühe luku jaoks, Montepellier’ esindaja Bastien Chalureau on valmis kuue riigi debüüdiks.

Prantsusmaa XV: Cyril Baille, Julien Marchand, Uini Atonio; Thibaud Flament, Romain Taofifenua; Francois Cros, Charles Ollivon, Gregory Alldritt; Antoine Dupont (kapten), Romain Ntamack; Ethan Dumortier, Jonathan Danty, Gael Fickou, Damian Penaud; Thomas Ramos.

Asendajad: Peato Mauvaka, Reda Wardi, Sipili Falatea, Bastien Chalureau, Sekou Macalou; Maxime Lucu, Yoram Moefana, Melvyn Jaminet.

Harry Latham-Coyle18. märts 2023 kell 14:26

1679149594

Edasi Prantsusmaa vs Wales…

Meil on vaevalt aega hinge tõmmata enne teist superlaupäevast osa, seega on aeg kiiresti keskenduda Pariisi asjadele.

Šotimaa võidule Itaalia üle reageeritakse palju rohkem The Independent sel nädalavahetusel, aga praegu, Prantsusmaa vs Wales…

Harry Latham-Coyle18. märts 2023 kell 14:26

1679149467

F/T: Šotimaa 26-14 Itaalia

Kena kokkuvõte Itaalia turniirist nendel viimastel hetkedel – nii lähedal ja ometi nii kaugel Kieran Crowley poolele, kes lõppeb lõpuks teise puulusikaga. Šotimaa boonuspunktide võit peaks tagama neile kolmanda koha, mis on õiglane lõpptulemus järjekordse positiivse kampaania jaoks.

Harry Latham-Coyle18. märts 2023 kell 14:24

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *