Riiklik meedia reageerib Newcastle’i võidule Nottingham Foresti üle, kui “jäälahe” Alexander Isak tervitati

Riiklik meedia reageerib Newcastle'i võidule Nottingham Foresti üle, kui "jäälahe" Alexander Isak tervitati

Pilk sellest, kuidas riikliku meedia reageeris Newcastle Unitedi võidule Nottingham Forestis.

Isak on ootamist väärt

Pole üllatav, et Sam Dalling The Guardianist keskendus oma mänguaruandes konkreetsele Rootsi superstaarile. Ta kirjutas: „Nii öeldakse, et ootamine on sageli väärt. See on olnud kannatlikkuse proovilepanek Alexander Isakile, Eddie Howe’ile ja Newcastle’i toetajatele.“Kuid paar seisakuaja lööki – üks igal poolajal – muutis väljaku puudujäägi ümber ja kärpis teise: neljandal kohal asuv Tottenham on nüüd punkti kaugusel ja Newcastle’il on mäng käes.

LOE VEEL: Newcastle saadab Spursile avalduse, Isaki hirmutav tõde ja Shelvey nn.

“Pärast õhtust liuglemist, venitamist kaitsjate vahel, varasemat tehniliselt ülevat viigivärava löömist tõusis Isak minutitega. Tema pealöök tabas Moussa Niakhaté kätt, andes ühe viimase võimaluse penaltist.

“Rootslane astus üles, hoovihmad kõmisesid mööda maad. Lahe, rahulik ja matši võitnud Isak pani palli ülemisse nurka. Tal on nüüd pool tosinat väravat, mis võrdub seitsme mänguga.”

“Vaata pidustusi”

Daily Maili raporteeriv Tom Collomosse jäi võõrsil mängujärgsetest pidustustest jahmatama. Ta kirjutas: “Et mõista, kui suur võit see Newcastle’i jaoks oli, vaadake lihtsalt pidustusi. Kui Alexander Isak realiseeris oma vaheaja penalti kolme punkti tabamiseks, kargas kogu Magpiesi pink püsti.

“Ja kui võit, mis pani Nottingham Foresti väljalangemisraskustesse, kinnitati varsti pärast seda, vastas Newcastle, nagu oleks nad lõpuks oma 68-aastase trofeepõua lõpetanud, selle asemel et võita väljalangemiskandidaati.

“Metsa poolkaitsja Jonjo Shelvey nimetas oma endisi meeskonnakaaslasi nende sagedaste kaebuste pärast vingumiseks, kuid täisajal polnud pikki nägusid. Vahepeal arvati, et Foresti hierarhia on kohtunik Paul Tierney ja tema meeskonna peale maruvihane, kuna nad ei suutnud viigivärava saavutamisel karistada Joe Willocki väljakutset Andre Ayewile.

“Mängijad ja treenerid marssisid ligi 3000 reisiva fänni poole ja võtsid selle lihtsalt endasse. Enamik viskas särgid rahva sekka. Isak kallistas esireas toetajaid. Kõik jäid pärast vilet veel kauaks, tahtmata end lahti rebida, pärast septembrist saadik Forestile liigas esimest kodukaotust.

Hullumeelsuse hetk

Sky Sportsi mängu kajastades kajastas Richard Morgan Moussa Niakhate’i “hulluse hetke”. Metsakaitsja käsitses palli alal, et määrata Newcastle’ile vaheajakaristus.


“Alexander Isaki vigastusaja penalti nägi ette, et Newcastle võitis raskustes Nottingham Foresti 2:1 ja suurendas nende Meistrite liiga lootusi,” kirjutas ta.

“Newcastle andis oma teise poolaja surve selgeks pärast Niakhate’i hullumeelsushetke, kes seletamatul kombel käsitles vasakult tsenderdatud tsenderdust, kui mäng jõudis esimesele kuuest minutist vigastusajast.

“Jäälahe Isak astus üles, et realiseerida saadud punktilöögi, mis on tema kolmas kahe mängu jooksul, kuna tema väravad iga poolaja lõpus saatsid Newcastle’i heast südamest koondisepausile.”

LUGEGE EDASI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *