Sean Dyche pressikonverents LIVE – Dominic Calvert-Lewini ja Evertoni meeskonna uudised enne Chelseat

Sean Dyche pressikonverents LIVE - Dominic Calvert-Lewini ja Evertoni meeskonna uudised enne Chelseat

Everton lõi Brentfordiga peetud kohtumise esimesel poolel rohkem pealelööke kui ühegi teise selle hooaja mängu ava 45 minutiga. Joe Thomas kirjutab.

Blues asus juhtima Dwight McNeili suurepärase löögiga juba 35 sekundi pärast. Enne vaheaega oli neil veel kaheksa katset.

Statistika on vaid üks tõendite osa, mis näitab suurenenud rünnakuohtu alates Sean Dyche’i ametisse nimetamisest. Ja kuigi paranemist on veel vaja – suutmatus realiseerida ühtegi neist edasistest võimalustest tõi kaasa närvilise teise poolaja –, on Dyche nähtuga rahul.

Everton on terve hooaja väravate nimel võidelnud ja viimasel kolmandikul pole veel kaugeltki halastamatu. Kuid pärast Dyche’i Merseyside’ile jõudmist on täiustused olnud selged, külg registreerib nüüd rohkem lööke ja rohkem puudutusi vastase kastis ja selle ümber. Everton on oma seitsmes juhtmängus saavutanud xG (oodatavad väravad) alla 1,5 vaid korra ja löönud Nottingham Foresti viigimängus kaks korda värava. Loodavate võimaluste muutmine on eesootav väljakutse ja Dominic Calvert-Lewini vigastusest naasmine võib neid jõupingutusi suurendada.

Dyche on edusammudest teadlik ja soovib seda edasi arendada. Ta ütles klubi meediakanalile: “Viimaste mängude puhul on rõõmustav asjaolu, et oleme olnud tulemuslikumad. Läheme kasti suurema serviga, et lüüa värav. Pärast esimest me enam skoori ei löönud [against Brentford]muidugi, aga me loome rohkem. Me küsime opositsioonilt rohkem küsimusi ja ma arvan, et see on meeldiv.

Everton on teeninud viimasest seitsmest mängust 10 punkti ja koos Wolvesiga on ta alates tema ametissenimetamisest parimas vormis edetabelis, kuigi klubi püsib vaid punkti võrra kõrgemal esikolmikust.

Dyche jätkas: „Meil on töö pooleli; liigatabel ütleb seda. Töötame pidevalt täiustuste kallal. Arvan, et mängu ründepool ja viise, kuidas saame tegutseda, et olla tõhusamad, on paranenud.

Hinnates olukorda pärast laupäevast 1:0 võitu Brentfordi üle, lisas ta: “Ütlesin mängijatele, et peame jätkama vastutuse võtmist… See hõlmab ka võimaluste võtmist. Ma tahan, et nad saaksid neid võtta. , aga kui nad on kohal, peate need kaasa võtma.

“Mentaliteet oli hea ja tugev. See on lihtsalt järjekordne samm, see on kõik. See on nauditav samm, kuid see on lihtsalt üks samm. Meil on palju samme, mida peame jätkama. Ütlesin seda pärast Arsenali mängu [1-0 victory at Goodison] ja ma ütlen seda nüüd.”

Evertoni boss Sean Dyche koos assistendi Steve Stone’iga(Pilt: Getty Images)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *