Sebra rebib loomaomaniku käe otsast, kui ta karjub, enne kui politsei ta maha tulistab

Sebra rebib loomaomaniku käe otsast, kui ta karjub, enne kui politsei ta maha tulistab

Politsei pani lemmiklooma sebra maha pärast verist rünnakut USA-s Ohios. Ohver 72-aastane Ronald Clifton ütles dispetšerile: “Ma arvan, et ta rebis mu käe ära… saatis chopperi.”Ohio: Politsei helistas sebra poolt rünnatud mehe järele

Politsei tulistas surnuks lemmiklooma sebra, kes oleks peaaegu mehe käe küljest rebis.

Ametnikud kiirustasid USA-s Ohios sebrarünnaku sündmuskohale, et leida 72-aastasel mehel paremast käest tugevat verd.Hädaabikõne ajal pidi ohver Ronald Clifton end šokeeritud dispetšerile kordama, et veenduda, et on selge, et teda ründas sebra.

Clifton ütles: “Ma arvan, et ta rebis mu käe ära… saatis kopteri.”

Küsimusele, kas loom teda hammustas, vastas ta: “Oh pagan jah.”

Kui politseinikud kohale jõudsid, leidsid nad ta maas lamamas.

Politsei kehakaamera kaadril on näha päästeteenistust sündmuskohal (Pickaway maakonna šerifi büroo)

Politseiraporti kohaselt jätkas suur isane sebra “väga vaenulikku” käitumist ka pärast ametnike saabumist, mis isegi politseiauto juhipoolsest uksest peale sõitis pärast seda, kui ametnik üritas sõidukit sebrade ja tabatud mehe vahele panna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *